Pamaén Méksiko nyandak pelajaran tina jalur Argentina

SAN ANTONIO - Kalahirna Méksiko 4-0 ngalawan Argentina lekasan dina dinten Minggu El Tri Leungit dina 2019, tapi sanaos tarung, pamaén ngarep-arep diajar.

Méksiko mulai saé, tapi kasalahan anu diposisikan ku pahlawan tina klinis klinis, Lautaro Martinez, ngamungkinkeun Argentina nyetak opat gol sateuacanna. Perlawanan janji janten langkung pikaresepeun El Tri, mengingetan kenangan 7-0 ngalawan Cili di Copa America Centenario di 2016.

"It was not bad bad," saur Miguel Layun kana sual naha aya kamiripan pikeun éléh ieu. "Éta katingali sapertos pertandingan anu cilaka, tapi urang bérés dina 4-0 sareng dina satengah kadua, kami milari skor sareng ngirangan defisit."

"Kami parantos ngalakukeun kasalahan anu tim nasional sapertos [Argentina] ulah ngahampura, urang kedah diajar tina éta sareng kami terang éta moal kajantenan deui," saurna. "Kaayaan tujuan maranéhanana némbongan gancang sareng ninggalkeun rasa anu goréng dina sungut. Kadang sesah pikapik kana jangkah. "

- Marshall: Kalahiran anu dileburkeun ngajantenkeun tangtangan Mexico
- Catetan ti Méksiko: Abyssal Araujo nalika pertahanan El Tri rubuh
- Kualifikasi Piala Dunia 2022: Sadaya anu anjeun kedah terang

Goalkeeper Guillermo Ochoa padeukeut yén teu aya pertandingan anu ditinggalkeun saatos patandingan teu kajauhan saatos pertandingan 11. Ras bakal penting.

"Ieu pertandingan anu ramah, urang kedah maju sareng ngangkat kepala kami," saurna "Karya anu urang dilakukeun parantos dimungkinkeun, tapi urang kedah ngalereskeun seueur, tetep babarengan sareng ngahiji."

Pamajikan Porto jagoan Yesus Corona ngabantah yén El Tri teu matak kabawa ku leungitna.

"Sakapeung urang janten gélo, urang kedah langkung museur," saur Corona. "Urang kedah diajar sareng mudahan yén sapertos jaman ayeuna moal kajadian deui."

"Méntalitasna saé, éta waé anu kadang-kadang kajadian," anjeunna nambahan, "Naon anu bakal urang laksanakeun? Méntalitas aya, urang ngan ukur kedah langkung fokus. "

Saatos ngéléhkeun Salasa, palatih Méksiko Gerardo "Tata" saur timnya peryogi langkung patandingan pikeun nyanghareupan lawanna dina tingkat nu pangluhurna.

"Kuring henteu nyangka [eleh] nyaéta kanyataan kami sareng henteu nyangka yén patandingan 11 tanpa kaleungitan mangrupikeun kanyataan kami," saur tilas palatih Argentina sareng Barcelona saatos kaulinan. "Ieu tingkat kadua pertandingan anu urang gaduh. Anu munggaran nyaéta ngalawan Chili [dina Maret]. Sareng bédana ageung antara Argentina sareng Chili nyaéta urang parantos komitmen wengi ayeuna kana jinis kasalahan anu urang terang Argentina tiasa ngarugikeun urang. "

Martino nambihan yén Mexico peryogi seueur patandingan ngalawan kakuatan dunya pikeun nguji diri sacara teratur dina kaayaan anu sesah

"Anu ogé kuring paham nyaéta pikeun pangalaman diajar ieu henteu kajadian, urang kedah maén langkung seueur tina éta. kaulinan sareng dianggo kana éta, "saurna.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina http://espn.com/soccer/mexico/story/3940765/mexico-players-take-lessons-from-argentina-rout