Tanda 10 yén anjeun gaduh kapribadian anu jarang (sareng anu béda ti anu sanés) - SANTE PLUS MAG

Naha anjeun kantos nguping kana tés Amérika anu kasohor "MBTI"? Ieu angket anu dihijikeun ku Isabel Briggs Myers sareng indungna, Katherine Cook Briggs. Kieu dimungkinkeun diideuan ku karya psikiater Amérika anu kasohor Carl Gustav Jung pikeun masihan pendekatan anu seukeut pikeun kapribadian manusa anu béda. Ditilik dipercaya ku seueur panaliti ilmiah sareng jiwa, tés ieu ngamungkinkeun pikeun ngaidentipikasi 16 tipena kapribadian anu béda.

Artikel ieu mimiti mecenghul di Majalah Kaséhatan MORE