Apple Arcade: aksés anu teu terbatas ka saratus kaulinan kanggo 4,99 euro unggal bulan

Pamaké Apple Arcade bakal nguntungkeun tina katalog komprehensif anu gaduh seueur kaulinan 100, sawaréh énggal sareng ekslusif.

Apple arcade dina App Store bakal ngalengkepan kisaran layanan Apple, diwangun Apple Music, Apple News +, Apple Pay, iCloud sareng Apple TV +. Ladenan kaulinan anu taya dumasar kana modél anu sami sareng Aksés EA (Seni Elektronik), PlayStation Now (Sony), Xbox Game Pass (Microsoft) sareng Uplay + (Ubisoft) bakal sayogi sareng iOS 13 (iPhone, iPod Touch) tina 19 sasih September di langkung ti formulir langganan nagara 150 ka harga 4,99 euro per bulan (moal aya iklan). Bulan kahiji bakal ditawarkeun salaku sidang gratis. Perusahaan Cupertino netepkeun yén genep anggota kulawarga anu sami tiasa nganggo langganan anu sami. Sakabéh katalog tiasa didownload pikeun dicoo sareng atanapi henteu aya hubunganana, terang yén pamaén tiasa ngamimitian kaulinan dina hiji alat sareng diteruskeun dina alat anu sanés. Apple Arcade ogé bakal sumping dina iPadOS sareng tvOS 13 ku 30 Séptémber 2019 sareng sasih payun dina macOS Catalina.

Kaulinan layanan Apple Arcade

  • Frogger di Toy Town ku Konami: Platform anu diideuan ku judul kultus Frogger
  • Shinsekai Kana Depth of Capcom: kaulinan petualangan jero cai
  • Sayonara Wild Hati Annapurna Interactive: a "game pop album pop" nganggo motor sareng jogét
  • Baseball Ballistic ti Gameloft: kaulinan baseball kalayan solo sareng multiplier
  • ChuChu rokét! Jagat raya Sega: uihkeun lisénsi mitos tina DreamCast, kaulinan teka-teki sareng seueur riddles
  • Kaluar Gungeon ku Devolver Digital: Versi Diulas tina Lebetkeun Gungeon
  • Partéi Pac-Man Royal of Capcom: patandingan pamuter opat Royale
  • Ubisoft's Rayman Mini: karakter anu kasohor tanpa panangan atanapi suku uih deui dina petualangan anyar kalayan ukuran sireum
  • Ramalan Terang Pertama Blowfish: alam semesta sareng wayang jahat mana anu Greta ngora bakal nyumponan pahlawan legendaris
  • Shantae sareng Tujuh Sirén ku WayForward: carita anyar pikeun lisénsi anu ningal Shantae sareng band na sumping di hiji pulo tropis pikeun mendakan sababaraha rahasia
  • Skate City ku Snowman: kaulinan skateboard dumasar kana séri tokoh
  • Sneaky Sasquatch ti RAC7: Kaulinan ngeunaan kahirupan Yeti
  • Steven Universe Cartoon Network Unleash the Light: hiji RPG dumasar kana séri animasi eponymous
  • Jalan Super Mustahil tina Kaulinan Rogue: tempat balap rohangan
  • The Bradwell Bossa Conspiracy: kaulinan survey kalayan humor sareng tema anu dewasa
  • The Enchanted World of Noodlecake: Ngadamel deui dunya gaib anu dirusak ku kakuatan jahat nganggo dongéng
  • Rupa-rupa Daylife of Square Enix: RPG ku para pencipta Bravely Default sareng Octopath Traveler anu lumangsung di kota Erebia dina taun 211 Éra Kaisar
  • Dimana Kartu Turun ku The Game Band: game teka-teki naratif kalayan carita anu awal anu pikaresepeun
  • The Pathless Annapurna Interactive: kaulinan petualangan dimana moro sareng manuk garudag ngajajah pulo anu lega pikeun nyalametkeun dunya tina kutukan
  • LEGO Brawls ti Kaulinan RED: pertandingan gelut Multiplayer di alam LEGO
  • Lava Panas ti Klei Hiburan: Luncat, ngaluncat, naek atanapi angkat di buruan nostalgia ieu
  • Cornfox & Bros's Oceanhorn 2 Ksatria tina Realm Leungitna: Nuluykeun hiji Zamo-kawas Zelda dina dunya anu régénsis deui ksatria sarta dungeon nyumput harta karun
  • Saluareun Langit Baja ku Revolusi Software: "Wilujeng sumping di dystopia anu disebut Union City. Dina sekuel anu diantisipasi pisan, anjeun bakal berhadapan sareng sakumna seri teka-teki anu lucu sareng karakter anu pikaresepeun nalika anjeun nyobian sistem kecerdasan buatan kota."

Video Arcade Apple

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.begeek.fr/apple-arcade-un-acces-illimite-a-une-centaine-de-jeux-pour-499-euros-par-mois-327009