Apple kedah ngajalankeun headset kanyataanana - Tech - Numerama

Sanaos Apple henteu nyarioskeun hiji kecap ngeunaan realitas nambahan dina konperénsi ulang deui, aya bukti hélem anu datang.

Apple parantos pinuh ku iklan dinten Salasa 10 Séptémber, dina waktos asup deui konci na. ti dina iPhone 11 à Apple Watch Series 5 via hiji iPad anyar anu affordablekatalog éta lengkep. Tapi perusahaan Cupertino teu acan nyarios sakali-kali na ngagedekeun realitas, téknologi dina hal éta parantos seueur komunikasi dina jaman baheula (kalebet ios 11). Malah aya anu ngabayangkeun anu énggal hiji hal deui : pengumuman tinaheadset kanyataan anu dimekarkeunhiji priori ngembang dina multinasional.

Dina sidang konperénsi éta, pamekar Steve Thoughton-Smith parantos ngabagi sababaraha tweets ngumpul bukti anu bakal nunjukeun ayana headset realit anu kasohor (atanapi dicampur). Dialeut tina kode 13 ios, aranjeunna sumping pikeun ngadukung patén Filed dina bulan Juli ku multinasional.

Headset kanyataanana Apple janten langkung jelas

Nyaho lingkungan ios kalayan saé, Steve Troughton-Smith ngadiskusikeun platform pangembangan anu disebut StarBoard pikeun nyiptakeun aplikasi dina kanyataanana nambahan stereo. Sakuduna helm tiasa dibarengan ku pengawal. Éta bakal gaduh fitur sapertos kieu: trackpad, pemicu, tombol utama sareng kadali pangenal gerak (katerangan sapertos siga anu dikontrol anu disayogikeun ku dina Facebook Oculus Go).

Oculus Go // Sumber: Oculus

Lingkungan StarBoard ngalibatkeun ekstensi 'Held' sareng 'Worn', nunjukkeun aplikasi anu cocog sareng iPhone ('Held' atanapi naon anu parantos dialaman ayeuna). hui) sareng / atanapi helm ('Worn'). Gumantung kana konfigurasi anu dipilih, antarbeungeut khusus lumangsung di hareupeun panon (sapertos CarPlay, anu nyaring aplikasi). Nanging, headset kamungkinan nyandak rupa-rupa bentuk: aksésori dimana urang nyelapkeun smartphone (anu teras bakal ngurus sadaya), gelas dasar atanapi produk anu langkung ambisius kalayan layar sorangan (kalayan kualitas optimal).

Steve Troughton-Smith ogé masihan mémo internal anu ngajelaskeun karyawan kumaha ngajalankeun aplikasi AR dina iPhone nalika anjeun henteu ngagaduhan aksés kana headsét. Tangtosna, salami Apple henteu ngumumkeun nanaon beton, sagalana masih mungkin. Tapi petunjuk anu masih aya dina sasih sababaraha bulan, sareng aya alesan pikeun percaya yén realitas nambahan bakal aya masa depan di sisi Cupertino saluareun ARKit.

Saha nu saha

kiridit poto hiji:
apel

Bagikeun on jaringan sosial

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.numerama.com/tech/547446-apple-devrait-bel-et-bien-lancer-un-casque-de-realite-augmentee.html?utm_medium=distibuted&utm_source=rss&utm_campaign=547446