Arsenal Dj: Anu jadi sabab pupusna putrana

Sareng sadaya kaget diajar warta goréng anu sakitu deui aya wabah dunya showbiz (pupusna ngan hiji-hijina putra Arsenal Dj). Hasilna tina warta anu dahsyat ieu, urang tepang baraya anu caket sareng anjeunna sareng sobatna anu nginpokeun ka urang ngeunaan panyabab maot ieu.

Baca ogé: Kaadilan: Lolo Beauté aya di Abidjan pikeun ngabales saman éta

Éta murangkalih tina malaria salian anemia. Saatos 48h wungkul, anjeunna tunduk kana kasakit.

Warta sedih sareng nyeri hébat pikeun indungna Olga Motorola sareng ramana anu anjeunna ngan ukur putra.

Dylaurette Youkou

Anjeun bakal resep

comments

comments

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.abidjanshow.com/people/actu/arsenal-dj-les-causes-du-deces-de-son-fils