Dina Facebook, Jean de Dieu Momo ngalebetkeun dina poto Valsero sareng Albert Dzongang

Kanggo menteri utusan kaadilan, rapper sareng présidén Dynamique aya dina pakansi di panjara. The satru Maurice Kamto masangkeun dina poto anu beredar di kanvas.

Aranjeunna rapper Valsero sareng politikus Albert Dzongang. Dua ieu ditingal dina poto anu dicandak dina 6 Séptémber 2019, dina waktos pambukaan gugatan maranéhna sateuacan Mahkamah Militer Yaoundé. "Dina gambar, urang tingali dua sobat rumaja sareng ngaluncurkeun tampilan anu mangrupikeun campuran sareng tekad." Nyaritakeun hiji pangguna. Yohanes Gusti Momo ngajantenkeun gambar ieu janten fitnah.

Kondengui

Ieu ngalangkungan pos anu diterbitkeun dina 7 September 2019 Facbook. "Gusti, liburan di Kondengui sae pikeun kaséhatan fisik sareng méntal. Tingali kumaha bagja aranjeunna! ", Nyauran anggota pamaréntahan. "... sareng ucapkeun yén Maximilian Ngo hiji hal Mbe (Maximilian Ngo Mbe, presiden Redhac) atanapi naon anu nyatakeun yén penjara kami maot !!! Nya, kuring ngantunkeun anjeun nyalira dina kasus ieu. " Nguberakeun terakhir.

"Ah yieyie jaman baheula-lami. Ieu mangrupikeun poster anu anjeun hoyong tingali? Ah mouf mi nde !!! "cék Menteri Delegat di Kementrian Kaadilan.

Ngarasakeun database of leuwih 2 2 000 sarta datang:

Ningkatkeun pisibilitas anjeun dina tingkat nasional jeung internasional

Ngakibatkeun kampanye anjeun dina Internet, jaringan komunikasi panggedéna

Naekeun Usaha anjeun

Masangkeun Iklan anjeun ti 5 000 CFA

Kontak: 000 237 698 11 70 14


Pos Tampilan:
2

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://lewouri.info/sur-facebook-jean-de-dieu-momo-ironise-sur-une-photo-de-valsero-et-dalbert-dzongang/