The KitchenAid Stand Campur tina impian anjeun turun ka 199 $ - BGR

Naha dapur leres-leres lengkep tanpa BlénderAntriid? Jawabanna nyaéta katégori "henteu", tapi panyampur anu énggal ieu langkung mahal sahingga henteu tiasa dicapai pikeun paling jalma. Untungna pikeun anjeun, kami parantos nyatujuan sareng perjanjian anu bakal ngajantenkeun salah sahiji campuran anu paling saé tina merek tiasa langkung diaksés. Cepat dina Amazon sareng anjeun bakal mendakan KitchenAid KSM75SL Klasik Plus 4.5-Qt. Campur dina dasar ngan ukur ngagaduhan 199 $!

Di dieu nu titik ngoleksi tina lambaran data:

  • Hurungkeun mixer nangtung anjeun janten pusat gourmet sareng langkung aksésori 10 anu sayogi; Listrik: 60 hertz
  • SIEUN KONTOR 275. Coklat baja tahan karat tina 4,5 pints kalayan kapasitas anu cukup pikeun nyampur dugi ka belasan cookies 6, roti roti 3 atanapi péso kentang masker 6 dina hiji batch.
  • Ngamimitian lemah lembut ngahindarkeun percikan tina bahan sareng puff tipung mimitian kalayan laju anu laun.
  • Desain sirah-miring ngamungkinkeun aksés anu jelas kana mangkok pikeun gampang nambihan bahan resep. Henteu aya cecekelan mangkok
  • Dioptimalkeun 10 kacepetan anu cukup kuat pikeun ampir unggal tugas sareng unggal panutup resep.Lid: Henteu diucapkeunana
  • KSM75SL Ksm75 kalebet (1) beater bersalut rata, (1) cangkang adonan bersalut, (1) pecut kana benang 6

ngiringan @BGRDeals on Twitter ngiringan wartos sareng kintunan pangsaéna tina para pelayar Net. Jumlah tiasa dugi. Harga tunduk kana robih tanpa aya bewara sareng kupon tiasa atosan iraha waé. Sababaraha nawaran tiasa henteu sayogi ka sadaya para nasabah. BGR tiasa nampi komisi kana pesenan anu disimpen via barang ieu.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina BGR