Gajah: aya naon sareng Serey Dié?

Saatos éléh Ivory Coast ngalawan Algeria di perempat suku CAN 2019, Serey Dié ngumumkeun yén anjeunna ngeureunkeun karir internasional. Tapi pamuter Ivo ngagero pikeun pertandingan ramah ngalawan Benin (Agustus 6) sareng Tunisia (Agustus 10) di Perancis. Tapi, gelandang henteu ngajawab kieu.

Baca ogé: Kaadilan: Saatos keluhan anjeun ngalawan urut klubna, pengacara Seri Jean-Michael ngaku langkung seueur tina 450 jutaan FCFA

Upami IFF ngajelaskeun yén pamuter éta nyababkeun henteuna pikeun "rupa-rupa alesan", sababaraha sumber anu dituduhkeun yén anjeunna parantos mutuskeun badé milu pilihan? Leres atanapi salah? Kami ngusahakeun gabung rombongan sepak bola pikeun ngupingkeun vérsina, tanpa suksés.

Pikeun ayeuna, patarosan tetep. Kunaon urang nyarioskeun Serey Dié anu hoyong ngiker pamilihan na, nalika anjeunna nyalira ngumumkeun yén anjeunna moal deui maén sareng Gajah? Atanapi anjeunna ngarobih pikiran? Naon anu aya sareng Jawara Afrika 2015 urang? Kami bakal uih deui ...

Joe Midelli

Anjeun bakal resep

comments

comments

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.abidjanshow.com/societe/sport/elephants-que-se-passe-t-il-avec-serey-die