Google Stadia: uji gratis bakal masihan ka palanggan sareng sanés palanggan

Platform maén Google Google bakal diaksés gratis (palanggan atanapi henteu) salami période tinangtu supados pamaén tiasa mendakan wartos.

Sémah acara mandiri StadiaCast, John Kaadilan, manajer produk sareng wakil presiden jasa jasa awan firma Mountain View, ngumumkeun yén pamaén di sakumna dunya bakal tiasa nyobian Google Stadia haratis (sareng tanpa gaduh langganan) dina waktos khusus saatosna diluncurkeun di Nopémber: "Ku teu sangka kuring parantos nyarios kitu, dugi ka urang mimiti, tapi urang bakal gaduh percobaan gratis sareng Google Stadia. Kami ngan ukur ngémutan naon waktos anu pas sareng konfigurasi anu leres pikeun ngjalankeun aranjeunna, sareng anjeun tiasa ngabayangkeun kumaha sibuk kami salaku pendekatan peluncuran."

Uji gratis pikeun nguji naon anu énggal di Google Stadia

Beda sareng persaingan (Microsoft, Sony, Electronic Arts, Shadow), John Justice negeskeun yén pamaén bakal tiasa nilik kontén anyar, naha éta palanggan pikeun palayanan atanapi henteu: "Kami hoyong jalma, bahkan aranjeunna parantos maén dina Stadia atanapi henteu, sumping sareng mendakan kaulinan anyar, fitur-fitur anyar, sareng hal anu aranjeunna henteu kantos diusahakeun. Sareng anjeun ogé gaduh anu henteu nyandak léngkah: kami hoyong ngabagéakeun aranjeunna salaku saderhana-gancang, ku kituna kuring nguji yén percobaan gratis tiasa dipikaresep pikeun para pamirsa."

Video Google Stadia

Dina peluncuran Stadia ku Google dina Nopémber 2019, platform éta tiasa diaksés di nagara-nagara 14: Amérika Serikat, Jerman, Bélarus, Kanada, Denmark, Spanyol, Finland, Perancis, Irlandia, Italia, Norwegia, Belanda, Inggris sareng Swédia. Batur kedah ngiringan dina 2020.

Stadia Pro:

  • 9,99 euro per bulan
  • Nepi ka 4K / 60 IPS / HDR kalayan sora sakuriling 5.1
  • Kaulinan kalebet gratis (upami anjeun ngagaduhan aksés
    Proyék Stadia Pro)
  • Diskon ekslusif dina kaulinan anu diusulkeun
  • Kanggo waktos anu kawates: Stadia Pro ngamungkinkeun anjeun ngalaman total pangalaman Takdir 2: game dasar, sadaya ekstensi sateuacana, ékspansi Shadowkeep anyar sareng pass taunan. Anjeun tiasa ngimpor wali anjeun tina platform anu sanés.

Stadia Base (sayogi 2020 kiwari):

  • Nepi ka 1080p / 60 IPS nganggo sora stereo
  • Mésér sareng jaga kaulinan anu anjeun pilih

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.begeek.fr/google-stadia-des-essais-gratuits-seront-proposes-aux-abonnes-et-non-abonnes-326988