Liverpool ngadaptarkeun perjangjian jangka panjang antara Glatzel sareng rumaja

Akademi Liverpool dipeunteun pisan Paul Glatzel nandatanganan kontrak jangka panjang anyar sareng klub.

Anu anom pamuda taun 18 sering ditepikeun salaku salah sahiji bakat anu paling endah pisan nonoman. ngadeg di Kirkby, keur ngalaman program rehabilitasi di Melwood saatos ngalaman kacilakaan ligament dengkul salila debut tim-tim mimiti dina usum pra-musim.

Glatzel nandatanganan kontrak profésional kahijina sareng Liverpool dina bulan Pebruari sareng dibébaskeun kaayaan dinten Rebo saatos dorongan sensasional ti 2018 ka 2018.

Anjeunna ngoleksi tujuan 28 pikeun handapeun 18 taun ka tukang sareng mangrupikeun penjaring luhur Piala Pemuda FA Triumphal .

Rumaja nonoman milu dina persiapan Jurgen Klopp pikeun 2019-20 sateuacan kaserang nalika meunangna 6-0 dina Tranmere Rovers kana 11 Juli. 19659002] Lahir di Liverpool, Glatzel tiasa mingpin garis atanapi beroperasi salaku penjaga poin sareng parantos gabung dina klub di peringkat pra-akademi kanggo U6.

Striker serbaguna ieu gaduh dua warisan anu dobel: kadua kolotna ogé Jerman sareng anjeunna ngawakilan nagara kalahiran sareng Inggris ka jalma ngora. 19659009]

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina http://espn.com/soccer/soccer-transfers/story/3940713/liverpool-sign-teen-glatzel-to-long-term-deal