India: Terorisme ayeuna janten "ancaman global" sareng seueur di garut di Pakistan: PM Modi | Warta India

MATHURA: Ngeringkeun serangan teroris nyerang ka 11 Séptémber di Amérika Serikat, Perdana Menteri Narendra Modi saur Rebo éta terorisme parantos janten "ideologi jagat" "teu dipasrahkeun ka hiji nagri, parantos jero sareng garut na Pakistan .
"Ayeuna, terorisme parantos janten ideologi anu henteu dugi ka wates hiji nagara. Éta mangrupikeun masalah global sareng ancaman global anu akar jero tempatna di nagara tatangga urang sareng subur di ditu, "saur anjeunna. "Swacchata Hi Seva" program di dieu.
"Kira-kira abad ka tukang, Swami Vivekananda masihan pidato bersejarah di Chicago sareng dunya nampi pangaweruh anu jero dina budaya urang. Hanjakalna, Séptémber 11, serangan téroris utama ngageterkeun dunya. Amérika, "saurna Perdana Menteri Modi .
Cenah India parantos nyandak léngkah anu baheula pikeun ngalawan térorisme sareng bakal neraskeun kitu di hareup.
"Sakumna dunya kedah ngiringan sareng tahan ngalawan jalma anu nyumput sareng ngalatih teroris. India pohara sanggup menangani ancaman nyalira waé. Kami parantos nunjukkeunkeun dina jaman baheula sareng kami bakal terus dilakukeun dina masa depan, "saur Perdana Menteri.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina Jaman India