Ceuli kakuatan 26 $ pinter ieu diwangun ku opat colokan pinter Alexa dina hiji - BGR

Upami anjeun mésér colokan pinter anu dilakukeun ku merek gedé, anjeun bakal mayar antara 20 $ sareng 30 $ per plug. Malah upami anjeun milarian mérek anu langkung alit, anjeun ngarepkeun ngeunaan $ 15 $ masing-masing, kecuali anjeun ngajual anu saé. Ieu pilihan anu sanés: tibatan nyéépkeun ka 30 $ dina colokan pinter, nyéépkeun jumlah anu sami atanapi bahkan kirang dina a Teckin Smart Power Jalur . Cai mibanda opat colokan pinter anu dikontrol masing-masing anu tiasa dianggo sareng hiji aplikasi, IFTTT, Alexa atanapi Asisten Google. Naha ngadalikeun alat upami anjeun tiasa ngadalikeun opat pada harga anu sami?

Highlights tina kaca produk:

  • REOTE CONTROL - Upami jalur listrik pinter ieu suksés nyambung, anjeun tiasa ngontrol kakuatan ka sistem listrik anjeun. elemen diaktipkeun / dinonaktipkeun ku aplikasi gratis (hirup pinter). Sanaos anjeun teu acan di bumi, anjeun tiasa sacara gampang ngontrol éléktronika ti mana waé. Anjeun ogé tiasa ngadalikeun saklar misah ka telepon anjeun. Gampang dianggo sareng pasang, diperyogikeun sambungan Wi-Fi anu aman ka 2,4 GHz.
  • VOICE COMMAND - Cocog sareng Amazon Alexa, Google Asisten home sareng IFTTT, ngontrol alat di bumi nganggo colokan pinter kalayan ngan ukur masihan paréntah sora ka Alexa atanapi Google. Wizard. Sareng teu aya hub anu diperyogikeun, jalur listrik pinter tiasa dianggo sareng mana-mana router Wi-Fi tanpa peryogi hub anu misah atanapi jasa langganan anu mayar.
  • MULTI-PROTECTION - Listrik kakuatan calakan TECKIN parantos UL disatujuan sareng didamel ku bahan-bahan berkualitas tinggi. Ngarojong 110 ~ 240V, maksimal beban 10A. Circuit breaker pareum otomatis nalika arus ngaleuwihan ambang, ku kituna ngahindari karusakan dina alat-alat suhu anu dihubungkeun. Bahan PCV0 tiasa ngajagi bumi aman.
  • PROGRAM LAN DEFINISI TIMER - Program Smart Power Strip pikeun sacara otomatis ngaktipkeun sareng mareuman alat éléktronik pikeun nyocogkeun ka kabutuhan anjeun, sapertos lampu jalan dina sonten atanapi pareum nalika di matahari terbit. Anjeun tiasa nyiptakeun grup kanggo sadaya alat pinter anjeun sareng ngadalikeun éta nganggo paréntah tunggal. Kalayan fungsina waktos undur-undur, cukup ngan ukur waktos kanggo bar kakuatan anu otomatis pareum sacara otomatis.
  • Dipercaya jeung awét - Urang nawiskeun duit deui garansi pikeun sagala dinten 60 alesan na jaminan 2 taun pikeun kualitas. masalah. Lamun sapatemon masalah atawa lamun kudu bantuan salajengna, mangga ngahubungan kami ku email atanapi langsung ngaliwatan Amazon. Kanggo inpo kontak kami, anjeun tiasa ningali komentar di handap. Urang nawarkeun layanan ngagantian bébas iraha wae jeung alesan naon lamun stop kontak nu aya cacad, mangga ngahubungan kami iraha anjeun gaduh masalah produk.

ngiringan @BGRDeals on Twitter pikeun ngajaga anjeun terang ngeunaan nawaran panganyarna. kanvas. Jumlah tiasa dugi. Harga tunduk kana robih tanpa aya bewara sareng kupon tiasa atosan iraha waé. Sababaraha nawaran tiasa henteu sayogi ka sadaya para nasabah. BGR tiasa nampi komisi kana pesenan anu disimpen via barang ieu.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina BGR