Situasi Neymar di PSG: Didier Drogba hewan Brasil

"Operasi sabun Neymar" (sapertos pencét Perancis resep nyarios) parantos ngaréaksikeun Didier Drogba, kipas gedé ti Liga 1 Perancis. Ayeuna di Perancis, tilas béntang Olympique de Marseille (OM) ngoméntaran ngeunaan kaayaan internasional Brasil anu transferna ka FC Barcelona tungtungna rubuh, saatos sababaraha pulas.

Baca ogé: Arsenal Dj: Anu jadi sabab pupusna putrana

"Kuring nganggap ieu mangrupikeun hal anu lumangsung dina unggal klub maén bal. Aya pamaén ti Dijon anu nyobian angkat sareng anu akhirna tetep! Usum diteruskeun, éta sacara profésional anu hadé sareng salami anjeunna ngagem jersi PSG, anjeunna bakal ngalakukeun naon anu diperyogikeunsaur Drogba kalayan rada lucu, dina mikropon RMC Sport.

Joe Midelli

Anjeun bakal resep

comments

comments

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.abidjanshow.com/societe/sport/situation-de-neymar-au-psg-didier-drogba-chahute-le-bresilien