Kalawan Prosus, Naspers ngagancangkeun kana kakuatan di Bursa Saham Amsterdam - JeuneAfrique.com

Pikeun daptar dinten anu munggaran dina Amsterdam Bursa Saham Éntus ngaleuwihan ekspektasi © SIPA / AP Photo / Kamil Zihnioglu.

Pikeun dinten mimiti na di Bursa Saham Amsterdam, anak raksasa buta Afrika Selatan internet sareng média parantos ningali lompénna tina perkiraan 25% di luhur analis, analisa 120 milyar euro .

Ieu disebut ngamimitian panutan. Rebo ieu 11 Séptémber, di 9H GMT, judulna Prosus berdagang sakitar 74,13 euro di Euronext Amsterdam. Ieu mangrupikeun 26,3% langkung ti batan harga indéks 54,7 euro anu pasar saham parantos maju kanggo cabangna Naspers. Pangajen na nyaeta 120,3 milyar euro.

Artikel ieu mimiti mecenghul di Jeune Afrique