Meghan Markle ngingetkeun ngeunaan masalah anu anéh. kaputusan sareng Gerakan Terbuka AS - & # 039; mikirkeun élmu optik & # 039;

Dina akhir minggu, perjalanan Meghan Hanjakalna, undangan Ratu ka Balmoral ngaluuhan di Highland Games. Columnist Dan Wootton nyarios yén éta "kaputusan anu paling anéh" tina segi élmu optik pikeun Meghan ningali akhir final AS Terbuka tinimbang Balmoral. Lizzie Cundy, urut babaturan sareng presenter TV milik Meghan, nyebatkeun hal ngeunaan talkRADIO: "Kuring nguping dinten yén anjeunna ngungsi ningali sobatna Serena Williams, ningali ténis maén na final AS Open, tinimbang ningali ratu di Balmoral. Hapunten, panginten salahna. "

Mr. Wootton nyarios, "Ieu kaputusan anu anéh pikeun mikir ngeunaan élmu optik. "

Tukang gosip teras nyebatkeun, "Kuring leres-leres ngajajah minggu ieu, hubungan Meghan ka Hollywood, aya anu nuju, di mana anjeunna sareng, sareng kuring gaduh sababaraha wahyu pikeun ngadamelna. Ayeuna, anjeun bahas heula ngeunaan panutup majalah Vogue, jelas yén Meghan ngawasa strategi saé pisan.

"Janten kuring gaduh inpormasi yén dina rapat dina panutup ieu majalah Vogue, Meghan nganggo ungkapan: tutup, 'kuring badé ngiringan internet'.

"Tadi minggu ieu, kuring ogé mendakan yén anjeunna parantos nyewa perusahaan komunikasi krisis Sunshine Sachs, anu saméméhna ngawakilan Harvey Weinstein sareng Michael Jackson. Kuring ngungkabkeun yén anjeunna mayar 6 000 £ kaluar tina saku pikeun sinyalna pikeun jinis ieu.

"Anjeunna gaduh agén di Hollywood anu damel pikeun anjeunna, anjeunna ngagaduhan pamimpin bisnis anu damel pikeun anjeunna, anjeunna ngagaduhan pengacara anu damel pikeun anjeunna di dinya. Istana Buckingham parantos ngonfirmasi ka kuring yen tilu jalma ieu nyarios anjeunna sering.

MACA DEUI: Kubu karajaan: ratu "kuciwa" saatos Meghan Markle nampik Balmoral

Meghan Markle News: Meghan hadir dina Serena Williams AS Terbuka akhir minggu ieu (Gambar: Getty)

Warta panganyarna ti Meghan markle serena williams

] Meghan Markle News: Perjalanan Meghan Ngeunaan Jemputan Ratu ka Balmoral (Gambar: Getty)

"Di tungtungna, éta jalma anu kalakuan béda."

Anjeunna ngaduga, "Teras aya sisi séjén koin, sabab écés abdi dalem Buckingham Istana hate, aranjeunna henteu nganggap éta tradisional, sareng aranjeunna hariwang yén éta jalma anu kadang-kadang nempatkeun cita-cita payuneun konstitusi sareng kulawarga karajaan. [19659004] "Tapi aya kontroversi pikeun éta, Meghan mangrupikeun awéwé anu nyambut damel, dirina anu ngahasilkeun dirina, anjeunna hoyong ngarobih dunya. Anjeunna ningali naon anu kajantenan sareng Putri Diana sareng Fergie nalika aranjeunna lebet kulawarga karajaan, anjeunna henteu bakal kagum ku aranjeunna, anjeunna bakal nyieun kaputusan sorangan, anjeunna nekad.

"Naha anjeun gé kunaon nyatana, panginten naon anu dilakukeun ku Meghan nyaéta macul. "

Teu kawas pasangan karajaan anu sanés, Meghan sareng Harry nampik angkat ka Balmoral kanggo ningali Ratu salami tetep taunan di Skotlandia.

Warta panganyarna ti serangan Meghan Markle williams (Gambar: talkRADIO)

Tapi, juru carios Meghan nyarioskeun yén éta kusabab panganten éta "teuing sibuk" sareng padamelan éta.

Juru bicara ogé nambahan yén Meghan parantos nyandak pesawat komersial British Airways ti London Heathrow ka New York akhir minggu ieu.

Meghan ngucapkeun salamet ka Serena, anu akhirna kalah pertandingan ngalawan Kanada Bianca Andreescu, 19, di final awéwé wanoja.

Ulah sono

Meghan Markle ngabela ngalawan kritik média 'jahat' ku pendukung [Video]
Sang Ratu bisa ninggalkeun tahta kusabab aya masalah kaséhatan [Video]
Usum 9: Kumaha pertunjukan pertunjukan henteuna Meghan Markle? [Wawasan]

Warta panganyarna ti meghan markle serena williams (Gambar: talkRADIO)