Hideung + Decker urang 15 $ listrik scrubber ngagampangkeun ngabersihan piring, ubin, windows, sareng seueur deui. - BGR

Anjeun écés nganggo mesin cuci piring anjeun pikeun ngabersihan piring-gancang anjeun, tapi sababaraha hal anu teu aman. Sareng aya anu terjanten nalika anjeun ngagaduhan loyang atanapi piring dina piring piringan satengah kosong tapi anjeun kedah dianggo deui ayeuna? Daripada ngasah leungeun anjeun sareng ngalakukeun padamelan anu paling saé, kéngingkeun sikat BLACK + DECKER PKS160 mesin pédah anu kuat dina Amazon at 14,99 $. Gampang pisan pikeun ngumbah leungeun anjeun sareng luhuran, sareng anjeun tiasa nganggo pikeun ngabersihan konténer, ubin anjeun, jsb.

Di dieu Kang naon kudu nyaho tina kaca produk:

  • beberesih tanpa sadayana damel
  • Desain pinuh submersible; ujung scraper sustainable
  • The karét leuwih-dijieun cecekelan nyadiakeun Pakem aman sareng nyaman
  • 4 2 accu AA na hampang scouring terjal kaasup
  • Ukuran 6,3 x x inci 9,4 3
  • Leungeun mesin cuci pikeun beberesih tanpa sadayana damel
  • desain lengkep submersible; ujung scraper awét
  • The karét leuwih-dijieun cecekelan nyadiakeun Pakem aman sareng nyaman
  • Batré 4 AA sareng hampang beberesih kasar 2 kalebet
  • Ukuran 6 2 / 7 dina 3 dina 9 2 / 5 inci; 2 garansi

ngiringan @BGRDeals on Twitter pikeun tetep anjeun up-to-date sareng nawaran pang anyarna sareng pangpanjangna ti sakumna dunya. Jumlah tiasa dugi. Harga tunduk kana robih tanpa aya bewara sareng kupon tiasa atosan iraha waé. Sababaraha nawaran tiasa henteu sayogi ka sadaya para nasabah. BGR tiasa nampi komisi kana pesenan anu disimpen via barang ieu.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina BGR