Messi 10 ti Cirque du Soleil - VIDEO



Perusahaan latihan Cirque du Soleil parantos sumping di Barcelona pikeun ngamimitian persiapan pikeun "Messi 10" Cirque du Soleil "pikeun ngahormatan béntang Argentinian, Lionel Messi. Troupe téater ngajamin yén kagiatan éta bakal "inovatif sareng unik" sareng ogé ngumumkeun yén trompét bakal diurus ku seniman sapertos Pharrell.
Williams, Rosalia atanapi Cadillacs Fabulous, anu terakhir aya dina paménta Messi.

-----------

Inget pikeun lalajo video, anjeun kudu boga hak perlu.

Telam SE ngagaduhan hak pikeun ngamimitian tindakan anu saluyu, bisi didéteksi na ngahasilkeun cai.

Pikeun ngundeur kualitas video HD leuwih komprehensif ieu sareng, sarta uninga sagala jasa urang, anjeun tiasa wartosan Marketing sarta Marketing Télam:

Téléphones: (54-11) 4339 0385/0386/0451/0452/0432
Surélék: pamasaran @ Telam .com.ar
Alamat: Bolívar 531 CABA (C1066AAK) Senén nepi ka Jumaah ti 9h00 ka 21h00. dina 18h00
atawa https://cablera.telam.com . ar / kontak

website: http://www.telam.com.ar
Facebook: https://www.facebook.com/agenciatelam/
Twitter: https://twitter.com/agenciatelam

video ieu mimiti mecenghul di https://www.youtube.com/watch?v=l-VKB3JW8W4