Michael Schumacher rumah sakit di Paris: naon peran garwa Corinna?

Mangsa kacilakaan ski kajantenan di 2013, Michael Schumacher nyaéta, saprak Senén 9 Séptémber, Rawat di tukangeun tembok tina Rumah Sakit Éropa Georges Pompidou, di Paris. Dina koma genep taun, tilas Formula 1 World Juara tiasa ngandelkeun dukungan pamajikanana, Corinna, anu menduduki tempat utama dina ngokolakeun nagara kasehatan.

Usum panas kamari, contona, éta anjeunna anu nyéépkeun jumlah pharaonic (30 juta euro) kanggo mésér villa luhur di Mallorca, di Spanyol, ku kituna kajantenan salakina dilakukeun dina cara anu pangsaéna. Salaku tambahan Corinna ayeuna ngurus kunjungan ka Michael Schumacher. "Ngan ukur sababaraha urang anu diidinan nganjang ka Schumacher. Pamajikanana mutuskeun saha anu diidinan ningali anjeunna "jelaskeun Luca Badoer, tilas batur sapagawean pilot, sababaraha dinten ka pengker.

Sababaraha urang tiasa ngadeukeutan Michael Schumacher tapi Jean Todt, tilas bos Ferrari, mangrupikeun salah sahijina. "Kuring ukur tiasa nyebatkeun yén kulawargana jaga anu séhat sareng anjeunna terus bajoang"ceuk anu terakhir. Pantes gigireun salakinaCorinna Schumacher nyaéta, henteu aya anu sanés, teu nganggo nanaon dina neraskeun tilas béntang F1 di ibukota.

Teu luput artikel Closermag.fr langsung narima hiji ngageter via Rasul

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.closermag.fr/people/michael-schumacher-hospitalise-a-paris-quel-est-le-role-de-sa-femme-corinna-1021771