Millie Bobbie Brown, béntang pilem 'Stranger Things', nyiapkeun proyek anyar pikeun Netflix - BGR

muhrim Hirup mangrupikeun acara anu saé anjeun tiasa ngadangukeun ayeuna - Netflix parantos ngagaduhan tilu musim sareng kaopat aya dina pamekaran - sareng aktris ngora anu maénkeun salah sahiji pahlawan séri horor kalayan gampang béntang panggedéna tina pintonan acara. Para fans anu terang sigana terang saha anu kuring ngobrolkeun; Aktris Inggris Millie Bobbie Brown, anu maénkeun tanggal Sabelas dina séri ieu. Tadi taun ieu, dikabarkan yén Brown bakal di jalankeun pikeun peran dina pilem Marvel anu badé The Eternals sanaos anjeunna nampik hubungan sareng Marvel henteu kantos mastikeun. béntang dina pilem superhero. Tapi Brown parantos ngembangkeun acara Netflix asli sareng adina Paige Brown, numutkeun pangumuman perusahaan streaming nembé.

Nalika dunya téknologi museur kana iPhone 11 iPhone Apple Salasa, Netflix ngumumkeun rencana ngembangkeun pintonan asli anyar. Waktu Leungit sakumaha anu nunjukkeun namina, dumasar kana hiji carita aslina anu ditulis ku sadulur Brown.

Millie ogé bakal ngahasilkeun pintonan, salian ngalaksanakeun tanda-tanda persetujuan sareng adina sareng Anna Klassen, anu napel pikeun adaptasi carita. Paige Brown bakal ngahasilkeun pilem. Dina glance kahiji, ieu pilem anu sinopsis nyaéta: "Pertengkaran panjang antara dua kulawarga di Long Island bakal kénging pisan nalika salah sahiji putri rumaja maranéhna didiagnosis ku kanker." Pilem éta, pikeun momen.

"Kami nganuhunkeun pisan ka Netflix pikeun kapercayaan na ka urang sareng pikeun carita hébat ieu kami parantos nyéépkeun taun-taun nyerat sareng pamekaran. Éta masalah persahabatan, kulawarga sareng ngatasi halangan nalika rumasa siga dunya ngadorong anjeun ka handap, "saur sadulur Brown dina hiji pernyataan. "Ieu sacara harfiah mangrupikeun karya cinta."

Netflix henteu ngungkabkeun tanggal peluncuran na Waktu Leungit tapi jarak jauh teuing kanggo anu.

Sumber Gambar: Netflix [1965] 19659008]! Fungsi (f, b, e, v, n, t, s)
{Mun (f.fbq) balik deui; n = f.fbq = fungsi () {n.callMethod? n.callMethod.apply (n alesan): n.queue.push (alesan)};
lamun f._fbq = n (f._fbq!); n.push = n; = N.loaded! 0; n.version = '2.0';
n.queue = []; t = b.createElement (e); t.async =! 0;
t.src = v; s = b.getElementsByTagName (e) [0];
s.parentNode.insertBefore (t, s)} (jandela, dokumen, 'Aksara'
'Https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js');
FBQ ( 'init', '2048158068807929');
FBQ ( 'lagu', 'ViewContent');

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina BGR