Naon software pilem na layarna? - Tip

Teu jarang hayang nyieun pidéo dina layar anjeun pikeun nyiptakeun tutorial atanapi pidéo pidéo teras disiarkeun dina Youtube atanapi anu sanés, atanapi nembé ngirim manipulasi cita pikeun ngahontal dina komputer. Pidéo jinis ieu ogé tiasa dianggo pikeun ngarékam paguneman anu anjeun hoyong émut (kulawarga jauh dina skype, sareng sajabana). Tulisan ieu mangrupikeun sababaraha padika anu saderhana pisan pikeun ngadamel pidéo sapertos kitu!

Kumaha cara nyandak layar pidéo?

Pikeun ngadamel newak video dina layar, nganggo ukur software capture video anu bakal ngarékam kaluaran pidéo dina file anu ditetepkeun jumlah pigura per detik.

Dina video



Kalayan Apowersoft

Mimiti, metode pangbasajanna nyaéta nganggo Apowersoft, anu mangrupikeun parékam layar haratis online (janten henteu peryogi instalasi sanés!).

Anjeun tiasa pilem sadaya layar anjeun, atanapi ngan ukur bagian leutik, bebas milih! Sakali réngsé, anjeun tiasa ngarekam video anjeun dina format anu dipikahoyong, sareng naon deui anu disada ku sora anu kualitas alus (pikeun anu ngagaduhan mikropon)!

Kalayan CamStudio

Anjeun ogé tiasa ngaunduh parangkat lunak Camstudio Éta ogé bakal ngamungkinkeun anjeun pikeun nyimpen desktop anjeun salaku pilem. Ieu mangrupikeun salah sahiji solusi anu paling dianggo kumargi parangkat lunak gratis sareng gampang dianggo.

Peringatan: software ieu nyandak seueur rohangan dina teuas drive sareng video anu dibangkitkeun sacara dramatis tiasa ngalambatkeun komputer anjeun. Salaku tambahan, anjeun moal tiasa ngarekam sora sareng pidéo dina waktos anu sami.

HyperCam

HyperCam mangrupikeun software anu nyathet sadayana anu lumangsung dina layar salaku format video AVI. La nangkep sora na malah mungkin upami anjeun gaduh mikropon. Sampurna pikeun ngarancang tutorial, sareng gampang pisan dianggo. Ditambahkeun: Anjeun tiasa nambihan koméntar anu aya dina pidéo anjeun.

Perekam layar Emas

Ieu parangkat lunak séjén pikeun diuji upami anjeun teu puas ku anu sanés anu disebatkeun di luhur: Perekam layar Emas.

Kekhususanna nyaéta yén éta bakal nawiskeun gambar kualitas anu anjeun luhur pisan, ogé ngagaduhan anu maca mini-integrasi pikeun mariksa kualitas pidio anjeun, sareng ogé efek visual simpatik pikeun sadar mobil anjeun.

Niron layar anjeun dina Mac

Salah sahiji solusi ieu nyaéta anu lewat Pamuter Gancang : Anjeun ngadamel paréntah File / ngarékam énggal layar

Anjeun ogé tiasa ngaunduh parangkat lunak iShowU, anu aya dina versi demo dina Mac, atanapi langsung kana situs D 'Apowersoft, anu diterangkeun dina awal tulisan ieu, mangrupikeun parékam layar online gratis.

Artikel ieu mimiti mecenghul di TLC