Para peminat Aubameyang sareng Arsenal henteu satuju sareng FIFA20 - statistik pang anyarna VIDEO



Saatos ningali naékna skor sadayana na ku hiji titik sanaos judul dunya emas taun ka tukang, fans Aubameyang sareng Arsenal neraskeun dina Twitter ayeuna pikeun ngucapkeun hanjelu.

video ieu mimiti mecenghul di https://www.youtube.com/watch?v=8nqrAorxwpM