Para ahli ngingetkeun ngeunaan diet Beyoncé anu janji bakal leungit beurat dina dinten 22 - HEALTH PLUS MAG

Sanggeus ngalahirkeun dua kembarna, Sir sareng Rumi, ratu pop Beyoncé, dituturkeun ku palatihna Marco Borges dina diet "22 days Nutrisi". Resep tiasa diaksés pikeun sababaraha belasan pon dina internet, sareng ngantep tuang sacara éksklusif buah, sayuran, protein sayuran sareng panganan sanés anu ngajantenkeun diet ieu janten diet anu lengkep. Dianggap diet kalori rendah, diet dianggap bahaya ku para ahli kusabab suprési gizi tangtu.

Artikel ieu mimiti mecenghul di Majalah Kaséhatan MORE