Paris: Brossat ngiringan kerjasama antara Airbnb sareng Louvre - pidéo



DOKUMEN RTL - Wakil Anne Hidalgo ngarayu ka Menteri Kabudayaan dina surat nyatakeun "ngulang deui warisan umum pikeun tujuan komérsial ku raksasa digital".

https://www.rtl.fr/actu/politique/paris-brossat-denonce-un-partenariat-entre-airbnb-et-le-louvre-dans-une-lettre-7798315733

video ieu mimiti mecenghul di https://www.youtube.com/watch?v=2nehJtTmkug