Poto. Bubuka Deauville Festival 2019 sareng St-Germain: Closer.fr aya!

Édisi 45th festival pilem Amérika Deauville ngaluncurkeun 6 bulan Séptémber panungtungan, sareng pikeun kasempetan ieu, Closer.fr geus aya! Pierce Brosnan, Catherine Deneuve, Orelsan... Daptar selebriti anu diumumkeun nyaéta pikasieuneun, sareng soré mimiti dina topi roda ... atanapi langkung di hujan! Tapi euweuh masalah sababaraha tetes sareng angin, para selebriti nyandak waktos pikeun ngagem karpét beureum sateuacan lebet ka Pusat Internasional Deauville pikeun upacara pembukaan.

Sareng ngamimitian, urang ngagaduhan hak pikeun beurat! Nyatana Pierce Brosnan, 007 nyalira, dileler hadiah anu dipihormat. Hiji cara pikeun ngahargaan karirna opat puluh taun sareng ningali yén filmografi na anu matak pikaresepeun. Saatos siaran pilem Hiji dinten hujan di New York de Woody Allen (bolos tina Pesta ...), siang teras ku wengi makan gareja anu saé pisan Kasino Barriere, payuneun anu fasilitator Daniela Lumbroso ngajak selfies panjang sareng fans na. Pikeun kami, éta rada kasempetan pikeun dahar gigireun ukuran sapertos kitu Claude Lelouch, Catherine Deneuve atawa James Bond. Kelasna!

Cut Killer kagungan béntang nari dugi ka wengi terahir

Sakali galaksi Kasino Barriere réngsé, pésta éta terus dua léngkah-léngkah, di Villa Hopscotch pisan Srimanganti. Dina sora Si Nining Motong Killer sareng sipping kentut tina merek St-Germain*, selebriti sareng tamu anu sanés acan ngantunkeun lanté nari. Augustin Trapenard, Anna Mouglalis, Orelsan, Alice Belaïdi atanapi Pascal Praud parantos nari dugi ka wengi.

Saptu sasarap parantos tenang kanggo selebriti. Pierce Brosnan, cageur tina sagala émosi na hormat dinten sateuacanna, masihan dirina sarapan dina katenangan damai di 9 subuh. Royal Barriere. Sakedap énjing-énjing. Augustin Trapenard mutuskeun pikeun ngamangpaatkeun sababaraha sinar panonpoé Norman sareng ngalangkungan langkah anu diputuskeun ka papan.

Gaspard Ulliel aya di luhur sareng fans na

Tapi sadayana jalma anu saé anu leres-leres di hotél Normandy: juri tina cuvée 2019 tina festival ieu anu di bérésan di réstoran La Belle Epoque. Méja anu pikaresepeun, diwangun ku Catherine Deneuve, Gaspard Ulliel, Anna Mouglalis, Orelsan sareng Alice Belaïdi. Saatos tuang siang, upami Ratu Catherine, ngiringan, bergegas balik ka lobi hotél kalayan tenang, parantos Gaspard Ulliel nyandak waktos pikeun pose sareng para peminat anu sumping ka nyambut anjeunna, komo pikeun nukeur sababaraha kecap. bahkan dibebaskeun ku rencang-rencang anu ngantosan anjeunna! Tapi anjeunna dipasihan deui: anjeunna ngagaduhan wengi dugi ka 15 Séptémber, nalika festival éta bakal nutup, kanggo nikmati!

* (penyalahgunaan alkohol bahaya pikeun kaséhatan anjeun, nganggo nganggo moderat)

Teu luput artikel Closermag.fr langsung narima hiji ngageter via Rasul

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.closermag.fr/people/photos-ouverture-du-festival-de-deauville-2019-avec-st-germain-closer-fr-y-etait-1021945