Poto. Michael Douglas sareng Catherine Zeta-Jones: mendakan bumi luhur di New York

Anjeunna moal kedah-teréngan impian. Michael Douglas sareng Catherine Zeta Jones mésér luhur, bumi anu nyaman di Irvington, New York, sakitar 40 kilométer ti Manhattan. Diwangun dina taun 1930, éta diwangun ku potongan 22 kaasup dalapan kamar tidur, sapuluh kamar mandi marmer anu ageung sareng dua alit, tujuh hawu, lomari buku kai, ruang tamu nganggo bar, dapur usum panas, kamar kaulinan, gim, garasi anu tiasa nahan opat mobil Kolam renang jero ruangan sayogi. Pangantenan langkung seueur tina 1000 hirup pasagi - cukup pikeun ngatur perayaan kulawarga anu saé!

Saperti anu tiasa ditingali dina poto, Michael Douglas sareng Catherine Zeta-Jones parantos dihias sarang anu mulya dina gambarna, antara kanyamanan, tradisi sareng detail kuno. Aranjeunna mésér bumi ieu kanggo 3,6 juta dolar. Hiji ieu sigana sigana ageung, éta langkung ageung tibatan tempat dimana aranjeunna cicing dugi ka ayeuna.

Anu panganten, kolotna dua murangkalih, Dylan sareng Carys, memang ngajual mantan di bumi di 20,5 juta di New York di Westchester County, anjeunna teras ngalakukeun 1 400 meter pasagi. Hayu urang ngarepkeun henteu karasa teuing di bumi anyar ieu, ...

Teu luput artikel Closermag.fr langsung narima hiji ngageter via Rasul

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.closermag.fr/people/photos-michael-douglas-et-catherine-zeta-jones-decouvrez-leur-sublime-maison-a-n-1021933