Potong kabel headphone anu nganggo headphone nirkabel anu saé ieu anu di jual di 24 $ - BGR

Salaku kasohor sapertos AirPods, sababaraha urang nganggap aranjeunna kedah nyalira 159 $ atanapi 199 $ kanggo ngagaduhan headphone nirkabel asli. AirPods alus teuing, tapi pasti aya pilihan anu langkung murah anu nawiskeun anjeun pangalaman nguping nirkabel. Panggihan headphone SoundPEATS TrueFree Leres Wireless Bluetooth dina Amazon, khususna upami anjeun mésér pikeun dijual ngan ukur 23,96 $ upami anjeun ngagunakeun kode voucher B07HK8F3PM di kasir. Anjeun moal percanten kumaha ngabebaskeun éta pikeun tungtungna motong tali helm!

Di dieu nyaeta inpo nu langkung lengkep ihwal kaca produk:

  • [TWS & BLUETOOTH 5.0] - Ngadopsi chipset profésional Realtek global, desain nirkabel anu leres sareng vérsi 5.0 Bluetooth panganyarna, headphone nirkabel SoundPEATS TrueFree beresih gancang sareng stabil transmisi tanpa entanglement.
  • [SINGLE & TORQUE] - Pitulung diri anjeun damel pikeun ngawangun sora stereo atanapi nganggo hiji headphone kanggo sering dipake tinimbang atanapi kaamanan. Saperti versi samemehna atanapi anu lian, headphone nirkabel TrueFree nyadiakeun sora stereo kasatiaan anu luhur pikeun musik sareng sauran telepon.
  • [Pasangan salasahiji] - Lahir pikeun nawiskeun anjeun sadaya genah, headphone disiptakeun pikeun gampang dipaké. Leupaskeun earpieces tina kasus ngecas teras toél daptar Bluetooth. Ieu pisan betah maneh ngaitkeun atrium.
  • [PLAYTIME EXTENDED] - Kasus magnét anu saderhana sareng kosong pikeun mawa headphone anjeun. Jam 3,5 maca per beban sareng jam 15 dina total, anu kuncup ceuli narékahan pikeun ngajaga anjeun perusahaan deui.
  • [Big in SMAL] - Headphone nirkabel Sora PEATS True Free némpokeun dina sadaya fantasi sareng kabutuhan headphone Bluetooth Anjeun. Salami alat anjeun nganggo versi Bluetooth leuwih luhur ti 4.0, anjeun tiasa nganggo éta sareng headset. Sora PEATS nawiskeun jaminan anu terjun salami sasih ku 12 pikeun ngidinan anjeun mikaresep pameseran Anjeun.

ngiringan @BGRDeals on Twitter pikeun ngawartosan anjeun nawaran pang anyarna sareng suksés dina Wéb. Jumlah tiasa dugi. Harga tunduk kana robih tanpa aya bewara sareng kupon tiasa atosan iraha waé. Sababaraha nawaran tiasa henteu sayogi ka sadaya para nasabah. BGR tiasa nampi komisi kana pesenan anu disimpen via barang ieu.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina BGR