Pamilihan présidén di Côte d'Ivoire: nuju kasumpingan wates umur? - YoungAfrica.com


Pengintegrasi deui kana Konstitusi wates umur pikeun dijudidikeun, disebat ku Alassane Ouattara, tiasa nyegah kapala pencalonan sorangan, sapertos Henri Konan Bédié sareng Laurent Gbagbo.

Artikel ieu mimiti mecenghul di Jeune Afrique