Griezmann migawe kahadean pikeun ngeureunkeun patandingan panyalahgunaan

Éta striker Perancis Peuting Griezmann nyatakeun liren pertandingan pikeun nyanyi ngalawan homo mangrupikeun "hal anu saé", mung dinten saatos presiden Féderasi Bola Perancis (FFF) jelas nyatakeun lawanna kana ideu .

FFF parantos ngenalkeun aturan anyar dina usum ieu anu ngamungkinkeun wasit ngeureunkeun sandiwara dina kajadian sapertos kitu, tapi Le Graet nyatakeun yén anjeunna henteu resep kana anu kitu.

- Kualifikasi Euro 2020: sadayana anu anjeun kedah terang

Nanging, Griezmann, anu parantos masihan pitulung tapi ogé luput pinalti berturut-turut kadua dina kualifikasi 3-0 X2 Euro 2020 ngalawan Andorra di Stade

"Kanggo kuring, nyababkeun patandingan mangrupikeun hal anu saé, naha nyanyi dina cara homophobic atanapi rasis," saur wartawan, yuswa 28, dina saluran televisi Radio Tele Luxembourg (RTL). pos-pertandingan di Stade de France. "Upami urang ngeureunkeun patandingan, jalma moal resep sareng jalma anu nyanyi bakal ngeureunkeun hal-hal."

Posisi Griezmann sacara bertentangan pisan sareng Le Graet, anu nyatakeun yén anjeunna "menentang" pikeun lirén pertandingan pikeun homophobic, tapi

Kaptén Perancis Hugo Lloris sapuk sareng Le Graet yén éta langkung saé pikeun ngeureunkeun pertandingan, tapi anjeunna hoyong solusi alternatif pikeun masalah anti-homo sareng perkawis ras di stadium. .

"Upami anjeun hoyong titik abdi, salaku pamuter, kuring ngalawan pertandingan lirén," saurna saatos kameunangan Andorra. "Ieu sanés solusi anu luyu.

"Urang kudu gelut ngalawan sagala rupa bentuk diskriminasi, tapi kendat patandingan teu mumpuni solusi pangsaéna. Ieu moal ngeureunkeun minoritas bodo tina ngalakukeun naon anu aranjeunna lakukeun di stadion. Aya solusi anu sanés sareng urang kedah ngadukung LFP pikeun ngadamel kaputusan pangsaéna. "

Sababaraha patandingan Liga 1, sakeudeung diganggu ku wasit ieu usum kusabab chants anti-homo di lapak, luyu sareng aturan énggal anu parantos FFF ngalamar usum kieu.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina http://espn.com/soccer/french-ligue-1/story/3940647/griezmann-favours-stopping-matches-for-abuse