Apex Legenda: Hiburan Respawn Ngumumkeun Pelepasan Vérsi fisik dina Oktober

Édisi Lifeline sareng édisi Bloodhound tina Apex Legends bakal tiasa kéngingkeun fans pikeun narik leungeun dina unsur kosmetik anyar.

Sadayana sacara éksklusif di digital saprak Pebruari katukang, Battle Royale dina pormat gratis-to-play para pencipta Titanfall bakal nawiskeun, sapertos pertandingan (Fortnite, Playerunknown's Battlegrounds), kaluar tina fisika ku 18 salajengna bulan Oktober dina PS4 , Xbox One sareng PC. Pikeun ukur 19,99 euro, kipas tinaApex Legenda ti studio AS Respawn Entertainment bakal tiasa milih antara édisi Lifeline sareng édisi Bloodhound. Kaping heula fitur kulit Guardian Angel legendaris pikeun Lifeline, hiji kulit Pilihan Flatline Victim's Choice legendaris, spanduk Winged Guardian ekslusif, lencana Angel Strike ekslusif sareng koin 1.000 Apex, sedengkeun anu kadua gaduh kulit legenda. Intimidator for Bloodhound, kulit Rage Bearer legendaris pikeun Prowler, spanduk Malice ekslusif, lencana Tormentor ekslusif sareng koin 1.000 Apex.

Modeu game PvE pikeun usum Apex Legenda '3

A dataminer nembe mendakan file anyar dina Apex Legends pikeun mastikeun yén usum 3 kedah nawiskeun modeu PvE. Anjeunna ogé bakal ngusulkeun misi dina bentuk bentrok ngalawan monster atanapi manusa, bukaan kandang sareng pertahanan zona. Pamaén bakal meunang loot pikeun PvE. Tungtungna, musuh anu disanghareupan mangrupikeun karakter humanoid, monster sareng ... Titans. Respawn Hiburan ogé kuat ngagoda usum 3 Apex Legenda. Dina minggu anu anyar, umbul sareng tanda kaciri di sekitar kubu leuweung anu ngaduruk. Pamuter ieu ngageter ku tanda anu béda. Ieu henteu pati penting. Pikeun usum 1, halangan énergi parantos diaktipkeun sareng dina usum 2, peta Kings Canyon parantos ngalaman sababaraha parobihan.

Apex Legenda dina pidio

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.begeek.fr/apex-legends-respawn-entertainment-annonce-la-sortie-dune-version-physique-en-octobre-327060