RECRUITMENT OF HOSTESS-SELLERS

Kami mangrupikeun perusahaan anu mudik milarian prospek produk 02 hotesse-vendeuses pikeun masangkeun produk kami dina titik penjualan langsung ogé supermarkét. Jalma kedah gagah, sanggup acceullir para nasabah sareng terang kumaha pikeun nyatakeun dirina sorangan.

Punten kirimkeun CV anjeun ka alamat email: ad.aldjamatec@gmail .com.

Tarikh akhir pikeun ngirimkeun resume: 12 / 09 / 2019

Bagikeun na kirimkeun pos ieu babaturan anjeun!