Hiji Piece: Pirate Warriors 4 bakal adaptasi busur Wano Kuni kalayan carita anu henteu diterbitkeun

Saatos Pulo Kue Pulo, wilayah Big Mom, penerbit Jepang Bandai Namco ngumumkeun ayana Wano Kuni, wilayah Kaido, dina One Piece: Pirate Warriors 4.

Busur Wano Kuni masih kénéh dijalankeun ogé manga sapertos dina anime, Salah Sapotong: Pirate Warriors 4 bakal ngajukeun carita petualangan asli dina kaayaan pangawasan Eiichiro Oda. Kota Bakura sareng Ibukota Kembang bakal mangrupikeun salah sahiji tempat dimana Luffy tiasa ngéléhkeun rébuan musuh sateuacan nyanghareupan X Drake, anggota Hundred Beast Crew, atanapi Kaido anu pikasieuneun tina Dunya Anyar. Hanjakalna, outfits anu aya hubunganana sareng Wano Kuni teu acan terpadu. Ahirna, Zoro (tukang dagang anu teu séhat sareng master of Santoryu, téknik di Three Sabers) sareng Carrot (anggota suku Minks, bajoang ieu tiasa ngarayu kana kakuatan misterius tina bentuk Long Long) bakal tiasa dimaénkeun ku cicilan anyar lisénsi ti studio Omega Force.

Treler One Piece: Pirate Warriors 4 pikeun Tokyo Game Show 2019

Hiji Potongan: Pirate Warriors 4 bakal dileupaskeun dina 2020 dina PS4, Xbox One, Nintendo Switch sareng PC.

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.begeek.fr/one-piece-pirate-warriors-4-va-adapter-larc-wano-kuni-avec-une-histoire-inedite-327046