Sapi suci ... Apple Watch Series 3 anu Apple parantos ngirangan kana 299 $ wangsul deui kana 229 $ dina Amazon - BGR

Janten urang kedah ngamimitian sareng tulisan ieu nyarios yén kami henteu terang sabaraha perjanjian ieu bakal sayogi, tapi kami ngarepkeun réspon éta henteu lami pisan. Kalayan éta di luar tina éta ... HURRY! Apple nembé nembé ngarobih Apple Watch Series 5 anyar sareng énggal. Perusahaan ngirangan harga séri 3 dina waktos anu sareng, turunkeun versi GPS tina 199 $ sareng model sélulér GPS + tina 299 $. 299 $ mangrupikeun harga anu saé, tapi ayeuna Amazon parantos ngayakeun penjualan kejutan anu ngirangan salah sahiji model anu pang populerna - nyaéta 38 mm Apple Watch 3 GPS + Series sélular sareng Silver Aluminium Case - ngan 229 $! 19659002] Ieu naon anu anjeun kedah terang ti halaman produk:

  • sél GPS +
  • sensor pulsa optik
  • digital Putra
  • S3 sareng prosésor dual
  • Accelerometer na gyroscope
  • Swimproof
  • 19659004] jam tangan 5
  • perumahan aluminium

ngiringan @BGRDeals on Twitter pikeun ngawartosan anjeun ngeunaan nawaran pang anyarna sareng pikaresepeun anu dipedar dina Wéb. Jumlah tiasa dugi. Harga tunduk kana robih tanpa aya bewara sareng kupon tiasa atosan iraha waé. Sababaraha nawaran tiasa henteu sayogi ka sadaya para nasabah. BGR tiasa nampi komisi kana pesenan anu disimpen via barang ieu.

sumber gambar: Paul BRAVEN / tépa-Astuti Muhtar / Shutterstock

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina BGR