Jeung di dieu nyaéta Apple Watch Series 5

Apple ngayakeun ieu Salasa 10 Séptémber September tradisional presentasi keynote tradisional iPhone anyar. Salian generasi anyar smartphone smartphone anyar ieu, perusahaan Cupertino ogé ngumumkeun Apple Watch Series 5. Ieu kabeh anu anjeun kedah terang ngeunaan smartwatch.

Taun ka tukang Apple Watch Series 4 nyaéta parobahan badag dina barisan Apple Watch. Modél ieu ngajantenkeun desain anu rada diropéa, kalayan layar anu langkung ageung. Upami anjeun masih ngarepkeun parobahan dina titik ieu pikeun taun ieu, anjeun bakal kuciwa tapi henteu hartosna étaApple Watch Series 5 sanes update anu pantes pikeun nami. Janten tanpa langkung ado sadaya warta anu urang bakal mendakan dina generasi jaga anyar ieu.

Apple Watch Series 5 resmi

Apple reueus ngumumkeun éta, sareng Series 5 ieu, layar teras-terasan (tungtungna) penampilan na. Pikeun anu henteu terang, layar Apple Watch sacara otomatis pareum dugi ka ayeuna nalika pigeulang turun. Pikeun ningali hal dina layar, anjeun kedah angkat pigeulang anjeun, sakumaha anjeun resep jam tangan tradisional. Kalayan layar na salawasna, teu aya kabutuhan. Layar anu dimaksud nyaéta layar LTPO anu sanggup tingkat refresh laju, antara 1 sareng 60 Hz. Ieu kedah ngabantosan otonomi jam tangan. Leuwih ti éta, Apple ngumumkeun otonomi 18 jam, salaku miheulaan na. Henteu cangcaya seueur anu pengguna resep kana pamutahiran dina hal ieu tapi bakal kedah janten eusi kalawan otonom anu sami - éta tiasa langkung handap -. Ogé bakal aya ogé dials jam anyar, dikembangkeun khusus pikeun layar ieu teras-teras, ogé sababaraha parobihan antar muka, sok pas dina layar anyar ieu.

Kalayan layar na salawasna, tina 449 €

Salian parobahan hardware ieu, Apple ogé ngenalkeun aplikasi kompas énggal, aplikasi anu tiasa disangka dipikabutuh dina generasi kahiji ... Langkung saé tibatan henteu kantos. Sapertos anu dikabarkan, Apple Watch Series 5 ieu bakal ditawarkeun dina aluminium sareng stainless steel tapi ogé dina titanium langkung mewah sareng keramik. Sisi tarif, Apple Watch sareng GPS bakal dijual ti 449 €, versi sélulér ti 549 €. Préparasi mangrupikeun parantos dibuka, anu availabilitas munggaran diumumkeun pikeun 20 Séptémber.

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.begeek.fr/et-voici-lapple-watch-series-5-327019