Nu jaga panjaga Paus Francis - JeuneAfrique.com

Dina mangsa kunjungan ka 4 10 Séptémber di Mozambique, Madagascar sareng Mauritius (kaopat di buana), Paus Francis kedah naroskeun topik-topik anu dipikacinta ku anjeunna: perlindungan lingkungan, résolusi konflik, dialog antara agama ékuménisme sareng Protestan. Opat murid-muridna ngabantosan anjeunna nyiapkeun kanggo perjalanan ieu.

• Pietro Parolin

Uskup Agung Pietro Parolin, Sekretaris Nagara Tahta Suci. © Tran Van Minh / AP / Sipa

Sekretaris Nagara Suci Suci (sami sareng Perdana Menteri). Kardinal Italia anu tiasa diandelkeun parantos nyéépkeun karirna dina diplomatik Vatikan, dimimitian ku nunciature di Nigeria. Atur tonggak tonggong tina papal ieu ku jalan ka Madagascar di Januari 2017.

Artikel ieu mimiti mecenghul di Jeune Afrique