Strategi harga Apple iPhone 11 sampurna pikeun jaman anyar dina jasa

Isuk énjing program nu CNBC Squawk gang Analis Panaliti Senior di Bank of America Merrill Lynch, Wamsi Mohan, muji strategi harga Apple pikeun iPhone 11. Ragrag ieu, perusahaan mutuskeun pikeun ngajual iPhone 11 anyar (panerusna ka iPhone XR) dina harga dasar 699 USD, tapi henteu 749 USD. Hiji hal ti Mohan nunjukkeun yén Apple nunjukkeun "kamampuanna pikeun taktis sareng ngartos dinamika pasar". "

Pasti, aya ogé pertimbangan anu sanés. Sareng ieu gaduh hubungan sareng jaman énggal di mana Apple parantos ngenalkeun, didominasi beuki seueur deui ku jasa bayar sapertos Apple Music sareng édisi salajengna Apple TV +.

Surat Ben Thompson Stratechery ti Rebo ($$) nganggap pangurangan harga dina iPhone salaku wartos utama acara Salasa.

Naha? Pikeun ngagambarkeun kontéks na, éta nunjukkeun kumaha iPhone XR dijual, sanaos ayana varian anu langkung saé tina XS sareng XS Max. Malah CEO Apple Tim Cook parantos nyauran saminggu ieu iPhone anu paling maju dina waktosna. Tapi naon anu kajadian? "Kanggo kahiji kalina," saur Thompson, "seuseueurna konsumén Apple anu henteu sanggup mayar anu pangsaéna." XR éta cekap. Telepon ieu langkung ti cukup - telepon anjeun anu solid, bisa dipercaya sareng hebat pisan.

Thompson ogé narik garis pangurangan harga (dina modél yén perusahaan jelas mikir paling pas paling jalma) langsung ka perusahaan layanan Apple mekar (urang nganggo "evolusi" tinimbang "transformasi" kusabab "transformasi" kusabab "transformasi" kusabab "transformasi" kusabab "transformasi" kusabab "transformasi" kusabab "transformasi" kusabab "transformasi") sanaos maturation tina iPhone salaku produk, éta henteu sapertos komunitas anu nyingkur, tangtosna). Sareng naha ieu pangurangan harga jadi pikaresepeun.

Di tempat munggaran, hal ieu tiasa nyababkeun dijual langkung seueur telepon. Ieu pisan anu anjeun pikahoyong nalika anjeun nyoba ngajual langkung seueur jasa sapertos Apple Music. Tur henteu ngan ukur jasa, tapi produk pelengkap sapertos Apple Watches.

Sajumlah penganalisa sareng pangamat Apple pasti resep kana pangurangan harga iPhone 11. Salaku JP Morgan, anu nyatet dina koméntar panalungtikan diterbitkeun Rebo, [19659008] CNBC "Kami kaluar seueur tina positip tina acara ... didorong ku pangurangan harga iPhone 11 versus XR, anu tiasa maénkeun peran positif pikeun volume dina éntri tingkat luhur-édisi tingkat luhur.

Strategi harga pastina mangrupikeun buktina tambahan diantara skor anu tiasa urang sebatkeun: Apple terus robih sareng mekar dina Cook. Kami yakin yén évolusi terus sukses.

Samentawis waktos, émut yén iPhone 11 sayogi: pre-order dimimitian dinten Jumaah ieu di 5 subuh, waktos Pasifik, sareng telepon bakal sayogi ti Séptémber 20

. Sumber gambar: Apple

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://bgr.com/2019/09/11/iphone-11-price-release-date-strategy/