Tunisia: Hafedh Caid Essebsi manggihan tempat perlindungan di Perancis, numutkeun kulawargana - JeuneAfrique.com

Hafedh Caid Essebsi di kantorna, Tunis, Oktober 17 2018 (ilustrasi gambar). KÃ © on Abid pikeun JA

Rombongan putra ti Présidén Tunisia Béji Caïd Essebsi percaya yén anjeunna mangrupikeun korban tina instruksional kaadilan orchestrated ku tilas Perdana Menteri sareng calon présidén, Youssef Chahed.

Numutkeun baraya na, Hafedh Caïd Essebsi (HCE), putra ka Présidén almarhum Béji Caïd Essebsi et wawakil hukum pésta Nidaa Tounes, kapanggih pangungsi di Perancis. ti pupus bapana, 25 Juli, anjeunna ngucapkeun lampah na Kapala Pamaréntah, Youssef Chahed, anu anjeunna ngarang séri buli, kalebet, Agustus 23, milarian awak di bandara Tunis.

Artikel ieu mimiti mecenghul di Jeune Afrique