Kaleungitan beurat: Tips ahli 5 pikeun ngaleungitkeun 3 Kilos dina saminggu - SANTE PLUS MAG

Naha anjeun ngagaduhan acara anu khusus atanapi badé ngurus awak anjeun, sahenteuna sahenteuna sakali nyatakeun kahayang pikeun turun beurat. Memang leres yén dina sababaraha kasus tugas téh langkung atanapi kirang rumit. Utamana upami anjeun gaduh waktos konstrain. Ieu daptar tips ti Dr Jyothy Shenoy buku "Weight Lose Fast" kanggo anjeun leungit dugi ka 3 kg dina saminggu.

Artikel ieu mimiti mecenghul di Majalah Kaséhatan MORE