Apple TV + bakal diluncurkeun 1er November Nopémber nganggo séri aslina 8

Saatos pengumuman anu berhubungan sareng alat Apple énggal (iPhone, Apple Watch) sareng layanan Apple Arcade, perusahaan Amérika Serikat nyayogikeun eusi anu pikaresepeun dina jasa streaming anu didamel ku nami-nami kasenian seni 7ème.

Apple parantos ngumumkeun kalayan kénging-énggal tina update mobile na ku alatiPhone 11, TheApple Watch Series 5, un model anyar iPad nganggo inci 10,2 sareng jasa kaulinan Apple arcade. Perusahaan California, kumaha oge, nyarioskeun tali anu sanés pikeun ruku anu nyababkeun kirang bising: Apple TV +. Kiwari dimungkinkeun bakal nampilkeun katalog séri (alit) nalika diluncurkeun Nopémber 1er, tapi kudu gancang ngembangkeun. Apple TV + bakal diluncurkeun "di langkung ti nagara sareng daérah 100" sareng bakal sayogi via aplikasi Apple TV dina iPhone, iPad, Apple TV, iPod touch, Mac, ogé platform anu sanés, kalebet tv.apple online. com, pikeun € 4,99 pér bulan sareng 7 dinten percobaan gratis.

Sataun langganan anu ditawarkeun pikeun mésér produk Apple

Pikeun nempatkeun odds di sisi na sareng ngayakinkeun panggunana, Apple TV + bakal sayogi ka sadaya para nasabah anu ngagaduhan mésér iPhone, iPad, Apple TV, iPod touch atanapi Mac. Mungkin tiasa ngabagi langganan anu sami sareng jalma 6 ngalangkungan fungsi Sharing Family. Palanggan bakal tiasa ningali ciptaan Apple TV + asli online sareng offline, tanpa iklan sareng paménta, liwat aplikasi Apple TV anu dipasang dina alat branded. Apple nyatakeun dina hiji pernyataan yén peluncuran "tilu episode munggaran tina séri TV Apple bakal online, dituturkeun ku épisode anyar unggal minggu, sedengkeun séri anu sanésna bakal lengkep."

Eusi pikeun sapu

Nalika ngaluncurkeun 1er Nopémber, naha éta bakal tiasa ningali séri sakaligus, tapi anu nawiskeun Apple TV + di tingkat ieu? Séri Tempo kalayan Jason Momoa sareng Alfre Woodard bakal nyaritakeun kumaha, taun 600 ka hareupna bari virus na ngirangan populasi sareng buta, salamina umat manusia kedah adaptasi sareng milari cara anyar salamet; The Isuk Tembongkeun kalayan Reese Witherspoon, Jennifer Aniston sareng Steve Carell ngagambarkeun jagat raya munggaran dina poé éta; Dickinson kalayan Hailee Steinfeld mangrupikeun "komédi poék ngeunaan transisi ka dewasa" anu "ngajelaskeun batasan masarakat, status awéwé sareng kulawarga"; Kanggo Sadaya umat manusa Ronald D. Moore (Battlestar Galactica) bakal ngabayangkeun naon anu bakal kajantenan upami balapan rohangan henteu kantos lirén sareng program rohangan tetep tetep aya di tengah budaya Amérika.

Demi dewasa sareng langkung ngora

Apple TV + ogé parantos dirancang pikeun anu bungsu sareng bakal diluncurkeun nganggo séri khusus: Helpsters mangrupikeun séri anu énggal barudak tina pencipta 1 Sesame Street (wijen Street) nampilkeun Cody sareng rombongan galak monsters anu resep méréskeun masalah; Snoopy di rohangan, nyarioskeun petualangan Snoopy pikeun janten ahli angkasawan; Rahasia na pananya tiasa nyaritakeun kumaha opat pamuda, dikalung ku jurig misterius anu nganggur di toko buku lingkungan, kedah babarengan ngaleupaskeun karakter tina karya sastra.

Dokumén pikeun sagala raos

Dina peluncuranna November 1er, katalog ogé bakal ngagaduhan pilem dokumenter Gajah Ratu anu nuturkeun matriarch sareng domba anjeunna dina migrasi sareng antologi anu Oprah Winfrey ngobrol sareng panulis pangpanjangna ayeuna. Moal lami deui saatos peluncuran, kontén sanésna bakal diluncurkeun, kalebet psikologi thriller porsi tina Mr Peuting Shyamalan sareng pilem fitur Kaleresan Dijajarkeun bareng Octavia Spencer sareng Aaron Paul.

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.begeek.fr/apple-tv-sera-lance-le-1er-novembre-avec-8-series-originales-327070