Upami ucing anjeun, maén laser otomatis ieu bakal janten 19 $ anu pangsaéna. BGR

Unggal ucing unik, tapi biasana biasana aya hiji hal anu umum: aranjeunna resep petunjuk laser sareng sacara harfiah tiasa ngorbankeun sajam-sajam anu ngajalankeun di sabudeureun titik beureum saeutik ieu. Pamilik ucing hoyong resep jam-jaman maén sareng ucingna, tapi hanjakalna, kahirupan sering eureun kami. Upami anjeun hoyong ngahibur ucing anjeun sareng anjeun teu ngagaduhan waktosna diperyogikeun, didieu mangrupikeun mainan ucing anu hébat anu bakal ngalakukeun padamelan anjeun. Ngaran anjeunna nyaéta Pawsome Petsome Cat Laser Toy Toy sareng éta dijual dina harga 19 $ dinten ayeuna!

Di dieu nu rinci konci kaca produk:

  • TANGAN GRATIS TANPA - Pawsome Pets Otomatis Laser Toy Cat Swivels nepi ka derajat 360 supados kamar atanapi bumi anjeun janten pangalaman anu pikaresepeun sareng pikaresepeun pikeun piaraan anjeun, naha kanggo senang atanapi latihan
  • naluri ucing. Pilih diantara modeu 3 anu tiasa dilereskeun, gancang, lambat atanapi acak kanggo tetep piaraan tetep aktipitas.
  • GAME AUTOMATIK - Dina modeu acak, mainan ucing interaktif sacara otomatis pareum laser saatos menit 15 pikeun nyegah ucing anjeun henteu teruja sareng ngajaga ucing tetep cicing. kaulinan anu pikaresepeun.
  • DESIGN STYLISH - Mainan laser ucing ieu sareng puncak anu dipintal inten biru anu unik bakal masihan ucing anjeun dina latihan anu séhat anu penting pikeun kahirupan ucing anjeun sareng bakal katingali sapertos aksésori hiasan anu elegan sareng modern pikeun bumi anjeun. Dolanan laser interaktif pikeun piaraan pasti bakal janten salah sahiji cocooan karesep anjeun.
  • BATTERY OPERATED - Batré 3 AA wajib diperyogikeun (dijual sacara misah). Nganggo batré basa alkali.

ngiringan @BGRDeals on Twitter pikeun ngawartosan anjeun nawaran pang anyarna sareng suksés dina Wéb. Jumlah tiasa dugi. Harga tunduk kana robih tanpa aya bewara sareng kupon tiasa atosan iraha waé. Sababaraha nawaran tiasa henteu sayogi ka sadaya para nasabah. BGR tiasa nampi komisi kana pesenan anu disimpen via barang ieu.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina BGR