Rupa-rupa resep pizza sareng linguiça - ningkatkeun Kaséhatan anjeun

Pizza mangrupikeun piring anu populer di sakumna dunya. Bahanna beda-beda dumasar kana kahoyong dulurkami tiasa mendakan kombinasi anu béda. Di handap ieu, urang mutuskeun pikeun nampilkeun anjeun sababaraha pamanggih sareng resep pikeun nyiapkeun pizza anu saé sareng linguiça, macem-macem sosis!

Adonan tina pizza nganggo linguiça

Dasar adonan bakal sami: tipung, ragi, cai, uyah sareng minyak zaitun. Dina dasar ieu, anjeun tiasa nambihan rupa-rupa bumbu atanapi herbal garing. Salaku conto: oregano, thyme atanapi Basil, pasihan hal anu béda. Malah adonan pizza anu disusun, contona, tinta cumi.

Waktu istirahat sareng mode kneading ogé beda-beda ti resep resep, ogé ketebalan cakram salami tampilan adonan. Penting pikeun nuturkeun léngkah sareng hormat kana waktosna fermentasi.

Upami anjeun resep yén pizza anjeun rada garing, adonan kudu henteu kunanaon. Upami anjeun hoyong éta langkung lembut sareng langkung padet, éta bakal langkung saé pikeun nyebarkeun adonan.

Saos pizza sareng linguiça

Pikeun saos pizza, sacara tradisional diwangun ku saéna saos tomat sareng kéju mozzarella. Nanging, di sababaraha daérah Italia, pizza ogé dilakukeun tanpa kéju atanapi tomat.

Kanggo sesa bahan, éta bakal gumantung kana imajinasi sareng inspirasi anjeun. Anu paling tradisional nyaéta: potongan ham, suung, olives sareng teri, tapi anjeun tiasa nyampur sagala jinis daging, kadaharan ti laut sareng sayuran. Sagala mungkin, aya ogé conto pizza linguiça!

Pizza nganggo linguiça sareng rokét

bahan

Pikeun adonan

  • 1 tipung cup (200 g)
  • 1 séndok uyah kopi (5 g)
  • 1 / 2 cup cai panas (100 ml)
  • 2 sendok minyak zaitun (20 ml)
  • 1 séndok téh sareng satengah ragi tukang roti (7,5 g)

Pikeun hiasan

  • 1 bawang bombay leutik (30 g)
  • 1 cangkir mozzarella (100 g)
  • daun roquette (nurutkeun rasa)
  • Linguiça (kuantitas pilihan anjeun)
  • 1 cangkir saos tomat (100 g)

siap-siapna

  1. Pikeun nyiapkeun adonan, nyampur bahan garing, tambahkeun cai sakedik sareng minyak. Campur sareng leungeun sareng knead dugi ka lancar na.
  2. Cikan sesa adonan anu katutup (nganggo pilem atanapi lawon) dugi ka anu tikel ukuranana (kira-kira 1h30).
  3. Samentara éta, nempatkeun irisan sosis dina panci jeung masak aranjeunna sakitar 5 menit, péngkolan aranjeunna.
  4. Potong bawang kana julienne.
  5. Cabut batang sareng kumbah daun rokét.
  6. Pas adonan tos siap, pasang tipung di permukaan padamelan sareng nyebarkeun ku panangan dugi ka ngahontal bentuk anu dipikahoyong. Anjeun ogé tiasa ngalatih anjeunna di hawa ku dampal déwasa.
  7. Simpen saos tomat. Upami éta henteu ngandung uyah, anjeun tiasa nambihan deui.
  8. Tambahkeun keju mozzarella dina potongan atanapi abon-abon.
  9. Tempatkeun bawang sareng sambel sosis.
  10. Teundeun pizza kana loyang.
  11. Panggang dina 200ºC kanggo 15 dina menit 20 dina oven preheated.
  12. Angkat tina oven, piceun daun arugula sareng pasakan.
Hiji awéwé anu nyiapkeun pizza nganggo linguiça

Tempo ogé: Sipat anu luar biasa tina rokét

Pizza nganggo linguiça sareng cabé beuleum

bahan

Pikeun adonan

  • 2 cangkir tepung (200 g)
  • Oregano sareng uyah garing (dumasar kana raos anjeun)
  • 1 / 2 cup cai haneut (100 ml)
  • Séndok 1 sareng satengah kapang (15 g)
  • 3 séndok minyak zaitun (30 g)

Pikeun hiasan

  • 2 bawang (60 g)
  • 1 cabé beureum (30 g)
  • 1 cabé héjo (30 g)
  • 5 atanapi 6 linguiças (30 g)
  • Saos tomat (kalayan genah anjeun)
  • 1 satengah gelas keju mozzarella (150 g)
  • Uyah, lada sareng minyak zaitun (dumasar kana kahoyong anjeun)

Tempo ogé: Cincin bawang enak dieusian ku daging minced

siap-siapna

  1. Pikeun ngadamel adonan, campur tipung, kapang, oregano sareng uyah. Ningkatkeun cai haneut sareng minyak. Ékut dugi ka rata.
  2. Cikan jam kira-kira sajam, dugi ka ganda dina volume.
  3. Samentara éta, nempatkeun lada dina oven. Nalika kulit digosok, ampir hideung, piceun tina oven teras ngantep saeutik.
  4. Mesekkeun lada sareng cut kana strips.
  5. Dina hiji panci, tuang tetes minyak zaitun mun coklat bawang, teras tambékeun panim sareng bumbu. Tambihkeun sosis anu diiris. Buku.
  6. Nalika adonan tos siap, sumebar kaluar sareng pin gulung. Anjeun tiasa ngawangun, dina genah anjeun, témpél ipis atanapi kandel.
  7. Simpen saos tomat di luhur sareng dibagi sacara rata (anjeun tiasa nganggo sikat).
  8. Tambihkeun campuran sosis, bawang sareng lada.
  9. Teundeun keju mozzarella di irisan di luhur.
  10. Simpen pizza dina loyang sareng masak sakitar 20 menit dina oven preheated ka 200 ° C.

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://amelioretasante.com/recettes-variees-de-pizza-a-la-linguica/