20 Surat kabar 11 September 2019 - VIDEO



Milarian koran RTL sareng redaktur RTL tina 11 Séptémber 2019 dina RTL.fr.

video ieu mimiti mecenghul di https://www.youtube.com/watch?v=uH2TkUUyHcM