Misi kargo Jepang dina kapal ISS dikumbah saatos seuneu - BGR

Pikeun ngintunkeun barang-barang di ruang sanget pisan. Éta gampang pikeun poho yén, hususna sareng aliran seuneu rokét anu katingali ayeuna-ayeuna, tapi pikeun réa anu diluncurkeun dina sababaraha taun, aya waé sahenteuna sababaraha anu gaduh kasusah sapanjang jalan. Sapertosna kasus misi kargo Jepang HTV-8 anu badé diluncurkeun Salasa tapi anu bakal ditunda sabeulahna kusabab seuneu dina launching pad.

As SpaceNews laporan tina usik angkasa, anu dituju pikeun Stasion Spasi Internasional, tetep di bumi dinten ayeuna nalika seuneu peupeus dina platform anu mawa rokét H-2B anu diunjaran ka langit.

Kapal kargo diangkut sakitar 5,5 ton kargo pikeun awak. dina kapal ISS, kalebet batré énggal kanggo stasiun rohangan éta téa. Pikeun momen, bakal kedah ngantosan.

Pernyataan ti Mitsubishi Heavy Industries, perusahaan tukangeun satelitna, nyatakeun yén seuneu kira-kira tilu jam sateuacan peluncuran anu direncanakeun, tapi henteu ngalebetkeun detil. minangka cita-cita seuneu atanapi panyababna karusakan rokét, platform atanapi bahan penting sanésna.

Peluncuran éta henteu acan didamel deui, tapi tunduhna henteu kedah langkung lami ti sababaraha dinten.

Kalayan hal ngeunaan Stasion Spasi Internasional, reureuh teu kedah janten masalah. ISS masih mertahankeun aliran pasokan anu penting sareng, sanajan awak hoyong ngaluncurkeun ékspérimén anyar saenggeus dugi, laboratorium orbit henteu pernah peryogi cai atanapi hawa anu narik.

HMI

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina BGR