Poto. 11-Séptémber: Pangeran Harry maénkeun kaulinan pikeun ngumpulkeun dana

Le pangeran Harry bisa sombong ka anjeunna. Saptu Rebo 11 Séptémber, Adipati Sussex aya di sisiAbbey Clancy, Harry Kane, Tinie Tempah, Tom Hardy atawa Jamie Redknapp. Anjeunna ngiringan dina dinten amal taunan anu dikelompokeun ku BGC Partners, di kantor Canary Wharf di London, pikeun ngahormatan karyawan 658 Cantor Fitzgerald sareng karyawan 61 tina EuroBrokers anu tiwas dina bom kasebut. Puseur dagang dunya aya 18 taun.

Dina kasempetan kagiatan amal ieu nyaéta pikeun ngumpulkeun dana, duta besar Kaulinan Invictus parantos lebet kana perjanjian komérsial - katelahna Gilts - samilyar pon, nyebarkeun pers Inggris anu The eunteung et Panon poé. Ieu mangrupikeun transaksi pangpentingna dina lima taun pangker. Ku ngalaksanakeun prestasi ieu, le pangeran Harry bertindak sapertos padagang profésional, nyimpang sababaraha telepon. "Kuring mendakan éta alus teuing. Éta karasa saraf pisan, tapi anjeunna ngadalikeun tekanan anu saé sareng nutup deal, " ceuk Ryder Brown, panitia pamimpin Departemen Gilts.

Dinten ieu écés penting pikeun pangatur sareng pamilon. Shaun D. Lynn, presiden BGC Mitra, nyatakeun dirina, sanés tanpa emosi: "The 11 Séptémber mangrupikeun dinten anu kami caket sareng kuring bangga janten host édisi 15e edisi Poé Charity, anu mangrupikeun ulang taun anu bersejarah salaku dinten anu pikageueuran pikeun sadayana anu kalibet."

Teu luput artikel Closermag.fr langsung narima hiji ngageter via Rasul

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.closermag.fr/royautes/11-septembre-le-prince-harry-se-la-joue-trader-pour-recolter-des-fonds-1021839