Adam Brody sareng Leighton Meester, Ryan Gosling sareng Eva Mendes ...: Béntang-bintang ieu ampir henteu sakaligus dina poto

Aranjeunna aya dina hubungan, priori anu aranjeunna silih pikasih-asih sareng, di masarakat, aranjeunna ampir henteu pernah muncul dina poto. Ieu mah masalah pikeun seueur pasangan béntang. Sakapeung hal-hal anu tiasa disababkeun ku perhatian anu ketat pikeun sauyunan sapertos dina kasus aktris contona Natalie Portman, can resmi nikah ti saprak 2012 ka koreografer Perancis Benjamin Millepied. Dina waktos sanés, ieu keukeuh tampil sakedik-gancang sadinten tiasa janten asmara babarengan sareng dirobih. Ieu ragu pasualan para aktor Ryan Gosling et Eva Mendes anu patepung dina 2011 dina sét pilem Tempat anu sanés pines.

Panolakan, ampir henteu aya standarna, pikeun ngiringan babarengan ogé tiasa nyababkeun seueur paparan jalma anu kapungkur. Dina kategori ieu, urang sering mendakan paparazzés Cameron Diaz sareng musisi éta Benji Madden, anu, saatos seueur roman anu dipamerkeun dina kios, nikah kalayan heran dina Januari 2015. Dangong anu sami ogé tiasa dipendakan dina pasangan palaku Adam Brody et Leighton Meester, anu kajantenan dina syuting pilem anu judulna ogé, Cinta gigireun, dina 2011. Lain, sapertos kitu Will Smith et putra épouse Jada Pinkett saha, sajaba carita pribadi anu rumit, sigana hariwang di masarakat dina prioritas status béntang maranéhna. Ampir henteu pernah kaciri babarengan henteu tiasa diringkeskeun ka "salaki" atanapi "bojona" sahingga ngumpulkeun selebriti pribadi sering dibina.

Tapi nulungan sauyunan, pasangan-pasangan anu bijil ieu sakapeung ngalangkungan, muatanna pikeun urang, payuneun tujuan. Sering, di payuneun pek wartawan, panangan lembut ditangan, jarakna fisik dikedalkeun, sarupaning sanésna dihijikeun. Di dinya, fotografer gaduh minat "jujur" dina modeu gun mesin pikeun ngaharepkeun pikeun abadi dina kertas herang, anu kadua pamisah tina pasangan anu sangat rusiah ieu ... Anjeun tiasa mendakan seueur conto dina slaid anu parantos disumpingan Closer di luhur .

Pintonan slaid diarahkeun ku Arabella Combet.

Teu luput artikel Closermag.fr langsung narima hiji ngageter via Rasul

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.closermag.fr/people/adam-brody-et-leighton-meester-ryan-gosling-et-eva-mendes-ces-stars-presque-jama-1021868