Alesan pikeun pamisah Pangeran Andrew ku Sarah Ferguson diungkabkeun: "Kuring ngahontal tungtung ahir tali kuring".

Sarah Ferguson - kaasih disebat Fergie - kawin sareng Pangeran Andrew dina 1986 dina kawinan karajaan anu hébat. Nikah aranjeunna bakal ditungtungan sareng pisah dina 1992, dituturkeun ku cerai di 1996 ku naséhat na ratu . Ti saprak éta, Adipati sareng Kadipaten di York parantos kéngingkeun rumor yén aranjeunna bakal terus hirup babarengan dina roman karajaan. Aranjeunna tetep hirup babarengan sareng berinteraksi dina sagala rupa kagiatan anu teu resmi.

Sarah Ferguson sareng Pangeran Andrew dipoto nalika pamisah 1992 (Gambar: Getty)

"Dina Juni, petikan anu munggaran diterbitkeun Diana: Her True Story, interpretasi tabloid of bulimia, usaha bunuh diri, sareng masalah kakawinan tina Putri Wales . jeung Pangeran Charles . "

Anjeunna neraskeun: "Abdi henteu kedah eureun di dinya, kuring ngagaduhan sumbangan pikeun.

"Ti mimiti taun, Andrew sareng kuring parantos ngabahas perpisahan.

"Éta sanés kusabab urang ngeureunkeun mikacinta diri tapi kumargi kuring parantos dugi ka tungtung tali karajaan kuring.

MACA DEUI: Wahyu Kate Middleton: Kumaha Fergie masihan naséhat ragu

Sarah Ferguson

Sarah Ferguson kalayan bukuna "My Story" (Gambar: Getty)

"Salila genep taun, kuring parantos nungtut tungtutan kahirupan karaton.

"Kuring parantos nyekup sakedap penet Inggris sareng permusuhan anu teu meunang dimusuhan di Royal Household, para abdi anu ngajalankeun acara.

"Saeutik-saeutik, aranjeunna kedah dielemkeun kuring.

"Aranjeunna maéhan kuring lalaunan.

"Ieu waktosna pikeun nyalametkeun kahirupan kuring."

Ulah sono
Haté Royal: kumaha Fergie nginget sauran panungtungan Diana, leungit [Wangsit]
Deukapkeun: Kumaha Pangéran Pilipus "dibobol" Andrew pikeun ngusir Fergie [Ahli]
Perbezaan anu teu aya hubunganana antara Camilla sareng Sarah Ferguson [Wawasan]

Pangeran Andrew jeung Sarah Ferguson

Pangéran Andrew sareng Sarah Ferguson timeline (Gambar: DX)

Duchess of York kedah ngalaman uji coba anyar dina 1992, tapi dituduh kana berita ngeunaan pamisahan kulawarga karajaan.

Dina bukuna 2007 "The Chronicles of Diana", panulis, Tina Brown, ngungkabkeun: " Permaisuri sacara langsung marahmay tina bocor. "

Kaburatan ieu "cilaka hubungan Fergie sareng Istana" sareng bakal mangaruhan engké hungkul kauanganna salami cerai.

Istana "yakin yén Duchess nyalira nyalurkeun inpormasi éta," bahkan dituduh anjeunna "nyewa perusahaan hubungan umum" pikeun nyerahkeun inpormasi ka pers.

Sarah Ferguson

Sarah Ferguson salami wisata buku di 1996 (Gambar: Getty)

Sarah Ferguson

Fergie Fotografi masih Ngaganti Cincin Engagement 1997-Na (Gambar: Getty)

Dina hiji kamar anu disumputkeun Dina waktos éta, sekretaris pencét Ratu ngajelaskeun Fergie salaku "teu pantes pikeun kahirupan karajaan".

Ieu ngakibatkeun judul anu jahat tina BBC "knives kaluar pikeun Fergie di istana".

Nanging, Bu Coklat ngécéskeun kumaha Fergie henteu ngabalukarkeun krisis

Anjeunna nyerat, "Saatos pupusna Diana [Andrew] Morton pamustunganana ngungkabkeun yén éta nyaéta Putri Wales anu parantos ngaladosan sobatna anu lami-lami nyayogikeun gangguan anu perlu dina pers."

Buku saingan kedah kaciri sababaraha minggu sateuacan Diana di 1992, sareng selingan Fergie peryogi ngalungkeun buku énggal anu saé tina halaman munggaran.

Buku Morton bakal diteruskeun. ngabalukarkeun sababaraha masalah aneh sareng Diana sareng kulawarga karajaan .

Tapi, Bu Coklat saur: "Duchess henteu pernah nyangka Diana janten sumber tina Ngewa. "

Ditambahkeun kana ieu mangrupikeun kaputusan Fergie pikeun nyebarkeun autobiografi dirina tina 1996 tina cerai anjeunna taun .

Sarah Ferguson jeung Pangeran Andrew

Kulawarga York dina liburan babarengan di 1999 (Gambar: Getty)

{% = o.title%}

Pakampungan berehan dina cara pipisahan, sakuduna gaduh nilai sakitar 7 juta pon dina waktos éta, bakal négatip dina Fergie tetep cicingeun ngeunaan hirupna dina kulawarga karajaan .

Nanging, dina mangsa perangna pikeun cerai, Sang Putri henteu nyanggupan kana perjanjian sulit - teu sapertos Putri Diana anu ninggalkeun 17 juta pon ponter tina kulawarga karajaan taun ayeuna.

Dina henteuna klausa rahasia, anjeunna bébas nampi artos ngaliwatan autobiografi sareng penampilan média anu sanés anjeunna nyarioskeun kahirupan karajaan.

Penjualan bukunya diperkirakeun sakitar 2,2 juta pon pérak.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina Minggu Express