Amazon parantos ngirangan 200 $ harga Roomba 960 mesin cuci vakum bersih kalayan Alexa - BGR

Upami anjeun hoyong salah sahiji vakum robotic pangsaéna anu tiasa ngagaleuh artos, milih pikeun sababaraha model luhur Roomba. Anjeun moal mendakan sedutan anu kuat sapertos, atanapi modél anu sapertos anu beunghar ku merek-merek anu sanés. Robot vakum langkung bersih iRobot Roomba 960 mangrupikeun salah sahiji pilihan anu pangsaéna, tapi lumayan mahal dina 700 $. Didatangan Amazon ayeuna, sareng anjeun tiasa mésér hiji kanggo ukur 499 $!

Highlights tina kaca produk:

  • Nyeuseup kuat anu nyayogikeun kali 5 langkung seueur kakuatan hawa * pikeun pagelaran langkung hadé. * (Dibandingkeun sareng Roomba 600 sareng sistem AeroVac)
  • Téhnologi Napigasi iAdapt 2.0 nganggo téknologi vSLAM ngamungkinkeun robot pikeun méta dina lingkunganana pikeun ngabersihan hiji tingkat imah anjeun, sakitar obyék sareng dina perabotan.
  • Cocog pikeun bumi nganggo piaraan. Léngkah Sistem Pembersih Premium 3 ngabersihkeun kokotor sareng rambut piaraan, ogé alérgi sareng lebu anu anjeun tingali.
  • Sikat sikat karét multi-permukaan cocog sareng lempeng pikeun tetep kontak sareng karpét sareng lantai keras.
  • Filter saringan efisiensi anu luhur 99% ucing sareng anjing alergen.
  • Sacara otomatis otomatis upami dibutuhkeun, teras teras diberesihkeun dugi ka akhir damel.
  • Sambungkeun sareng rencana damel anjeun dimana waé. Anggo Alexa atanapi Google Asisten sora paréntah pikeun ngatur pamersihan. Anggo aplikasi iRobot HOME pikeun ngajadwalkeun sareng ngawas sesi pembersihan.
  • Fitur Roomba Pentingna: Sambungan Wi-Fi, navigasi cerdas, Téknologi Dettik dipatenkeun, sikat scan periferal, nyaluyukeun sirah beberesih, dianggo dina karpét sareng lanté keras [19659004] Box Eusi: 1 Roomba robot vakum bersih 960 dihubungkeun ka jaringan Wi-Fi, stasiun ngecas bumi 1, 1 kabel Amérika Kalér, 1 saringan efisiensi tinggi AeroForce tambahan, 1 sikat sisi tambahan, 1 halangan témbok maya dina modeu dual (Batré 2 AA) kalebet) , Pituduh Pamilik, Kit Dokuméntasi
  • iRobot henteu ngajamin kualitas atanapi kaaslian produk anu dibeli ti reseller anu henteu sah dina Amazon sareng moal nutupan klaim, nyayogikeun jasa, atanapi ngagantikeun produk anu dibeli ti para penjual. [19659013] Tuturkeun @BGRDeals on Twitter pikeun ngawartosan anjeun ngeunaan nawaran pang anyarna sareng pikaresepeun anu dipedar dina Wéb. Jumlah tiasa dugi. Harga tunduk kana robih tanpa aya bewara sareng kupon tiasa atosan iraha waé. Sababaraha nawaran tiasa henteu sayogi ka sadaya para nasabah. BGR tiasa nampi komisi kana pesenan anu disimpen via barang ieu.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina BGR