Budak anu goréng dina Netflix sareng anu sanésna dijagi langkung saé dina YouTube - VIDEO



Jawara produksi Perancis mega Perancis, baskét dina M6, budak kirang saé dina Netflix, budak langkung hadé dijagaan dina YouTube sareng usum 2 RMC Sport.

Ngalanggan pikeun leuwih video: http://bit.ly/radioE1
langsung: http://www.europe1.fr/direct-video

Manggihan urang on:
| situs kami: http://www.europe1.fr
| Facebook: https://www.facebook.com/Europe1
| Twitter: https://twitter.com/europe1
| Pinterest: http://www.pinterest.com/europe1/

video ieu mimiti mecenghul di https://www.youtube.com/watch?v=cyQrBqDwNNs