Bassett sareng Mezquida ngumpulkeun jalan rapids saatos Galaxy, 2-1

KOMUNIKI KOTA, Colorado (AP) Cole Bassett sareng Nicolás Mezquida ngoleksi genep menit dina tungtung période kadua sareng Colorado Rapids neunggeul kana Los Angeles Galaxy 2-1 Rebo peuting

Mezquida pegat dasi dina menit 85e. Bassett muka nyetak kanggo Colorado (10-14-6) dina menit 79e sareng Giancarlo Gonzalez terikat pikeun Los Angeles (13-13-3) dina menit 82e.

DYNAMO 2, MINNESOTA UNITED 0

HOUSTON (AP) - Mauro Manotas sareng Christian Ramirez ngoler dina kamenangan Houston di Minnesota.

Manotas ngabuka nyetak gol kanggo Houston (10-15-4) dina menit 37e sareng Ramirez nyambung ka 44e. Minnesota murag kana 13-10-6.

REAL Salt Lake 1, TREE TERRESTES 0

Keusik, Utah (AP) - Damir Kreilach ditandaan dina judul 75ème menit kanggo naék Real Salt Lake saatos San Jose.

Real Salt Lake ningkatkeun ka 13-11-4 sareng San Jose janten 13-11-5.

Toronto FC 1, New York City FC 1, dasi

New York (AP) - Alejandro Pozuelo ngoleksi dina menit 40e na Toronto FC sarua New York City FC .

Alexandru Mitrita mencetak kanggo New York City FC (15-5-9) dina menit kagenep. Pozuelo terikat pikeun Toronto FC (11-10-9) di 40e.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina https://www.foxsports.com/soccer/story/bassett-mezquida-lift-rapids-past-galaxy-2-1-091119