Benjamin Moukandjo: "Éta klep anu aya pantes pikeun aya, anu pantes milarian anu élit. Éta tantangan ieu anu ngémutan kuring ... "

Tilas kaptén Singa Indomitable kagungan kecap. Éta, kami terang éta. Tapi dinten Rebo ieu di Lens, anjeunna tiasa nyéépkeun dinten anu katingali kusam ku milarian kecap anu leres pikeun nyatakeun kaputusan nya ka klub ieu. Memang leres, bandung parantos ngalaman kasusah dina taun-taun ayeuna, tapi tiasa ngawangun deui. Sareng mangrupikeun ucapan ieu yén juara Afrika 2017 dilayanan para peminat RC Lensa. Sareng jebul aya di bumi. Potongan anu dipilih ...

"Pikeun catetan, kuring bakal nyaritakeun naon anu kuring bébéja kana diri kuring nalika ngamimitian karir, nalika kuring sumping di Perancis. Aya stadion 2 dimana kuring nyarios ka diri sorangan, kuring kedah riungan padang rumput hejo sareng Lens mangrupikeun salah sahijina. Kusabab panyokong ieu, di Perancis, teu aya seueur.

<Apan kelas = "caps"> JPEG </ bentang> - 213.2 KB

Henteu aya tim 3 atanapi 4 anu ngagaduhan pangrojong timna, ti mimiti dugi ka akhir. Atmosfir ieu, kuring sok ngalaman dina sirah kuring sareng dinten kuring dugi ka maénkeun Bollaert-Delelis salaku lawan, éta mangrupikeun momen kanggo kuring kusabab éta hiji hal anu kuring kantos dina kuring, anu kuring kedah sadar. Sareng ieu suasana, kuring cicing janten lawan. Sareng ayeuna bayangkeun kuring cicing dina suasana anu sami ku gaduh jersi ieu, kuring ngajamin yén anjeun rada buru-buru indit. Abdi hoyong hirup sapertos kitu. Kusabab panyokong ieu, aranjeunna kéngingkeun anjeun ... ka 90e, Di 92enalika anjeun bosen, nalika nyangka anjeun henteu gaduh nanaon, ngadenge aranjeunna, éta hudang hiji hal anu aya dina anjeun ...

<Span class = "caps"> JPEG </ span> - 2.1 MB

Terus terang, pikeun pamuter kasenangan, éta ageung. Éta sababna éta klub anu pantes aya anu dugi, anu pantes mendakan anu élit. Ieu mangrupikeun tantangan anu ngaungkeun kuring, anu nyarioskeun ka kuring anu langkung seueur. Éta sababna upami urang balik deui ka Liga 2 memang aya di dieu sareng sanés ... "

<Apan kelas = "caps"> JPEG </ bentang> - 280.7 KB

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.camfoot.com/les-lions-en-club/benjamin-moukandjo-c-est-un-club-qui-merite-d-etre-la-haut-qui-merite-de,30223.html