Naha Elizabeth II pelit? "Di Buckingham, cutlery sareng sare

Elizabeth II, Ratu Inggris ... sareng anu dibereskeun ! Numutkeun aktris Inggris, Joanna Lumley, garwa Pangeran Pilipus teu kedah ngala-ngara nasibna leres sareng salah. Sanaos dina sirah dinasti diperkirakeun sababaraha ratus juta dolar, Ratu Inggris terus janten pelit pisan ku tamu anjeunna nampi di Istana Buckingham. Numutkeun kana septuagenarian diwawancara ku alus Housekeeping, tamu tamuElizabeth II ngagaduhan hakna "Cutlery anu dianggo"... sareng éta henteu sadayana: "Nalika anjeun cicing di Istana Buckingham, nebak naon? Anjeun tuang kalayan cutlery anu dianggo, parabot keur sare dianggo... éta Istana Buckingham ". Cara hirup anu kaget anu ngabuktikeun sabaraha Elizabeth anu tetep raos nilai dina sababaraha taun.

nurutkeun Panon poé, bagian tina parabot keur sare di Balmoral Castle, dimana Elizabeth seueur kalolobaan liburan unggal unggal usum panas, datang tina anu kamari Royal Royal Yacht dijual di 1997. Taun kitu, ratu parantos ngucapkeun rasa pikeun ngajaga kasur, jang dianggo dina Balmoral na Buckingham. Lembar-lembarna ogé bakal dijaga, sareng masih dianggo pikeun ngabagéakeun tamu Ratu ka Balmoral. Kusabab umur na, sababaraha cadar parah ku ruksak di taun anyar. Tapi ku persoalan pikeun ratu ngalungkeun aranjeunna: Elizabeth II nitah éta sepré disulap jadi panutup cushion.

Surat kabar digunakeun deui di tegalan kandang

Kaseuh naElizabeth II henteu aya rusiah pikeun Briton mana waé. Salila sababaraha taun, tabloid Inggris nunjukkeun seueur subterfuges anu dilakukeun ku ratu pikeun nyéépkeun artos paling saé. Janten, senar anu ngurilingan bungkusan anu anjeunna katampi di Buckingham henteu kantos dialungkeun, sareng dianggo deui. Surat kabar ogé henteu pernah dialungkeun di sampah kusabab éta dianggo pikeun sare. Tungtungna, Elizabeth II parantos terangkeun karyawan anu terang nyéépkeun tanaga teuing kedah diganti.

Teu luput artikel Closermag.fr langsung narima hiji ngageter via Rasul

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.closermag.fr/royautes/elizabeth-ii-est-elle-radine-a-buckingham-les-couverts-et-la-literie-sont-d-occa-1021802